10 ting som fædre siger

Vi har samlet 10 klassiske udsagn, som 99 procent af alle mænd siger i løbet af deres virke som fædre. Din farfar har sagt det til din far, din far har sagt det til dig, du har sagt det eller kommer til at sige det til dit afkom, og hvis du har en søn, kommer han garanteret også til at ytre nedenstående til sit yngel på et tidspunkt i hans liv. 

10 ting som fædre siger1. Hvad siger mor til det?

Et klassisk spørgsmål der bliver taget i brug, når du ikke aner, om du skal svare ja eller nej til afkommets spørgsmål.

2. Er du sikker på, at mor har sagt ja?

Det lille menneske sværger på, at mor har sagt god for det. Og du vil egentlig også gerne sige ja til forspørgelsen, men du er bange for, at det lille menneske tager røven på dig. Derfor stiller du dette spørgsmål.

3. Spørg mor!

Du svinger denne kommentar af sted, når det lille menneske allerede har taget røven på dig.

4. Lad være med at sige det til mor!

Det siger du, når du foretager dig et eller andet med dit afkom, som i begge synes er virkelig sjovt, men som du ved, at hende med brysterne ikke vil synes om.

5. Gør som jeg siger, og ikke som jeg gør!

Denne kommentar bruger du, når du ved, at du har lavet noget lort, som du ikke ønsker, at sønnike eller lillepigen skal gøre efter.

6. Jeg vil gerne bestille en nr. 21 med ekstra ost, hvidløg, løg, dressing og chili, og så skal jeg også ha’ en Hawaii, tak.  

Lillemor er på slankekur, og du har kæmpet dig igennem den ene blomkålsret efter den anden. Nu er du endelig alene hjemme med dit yngel, og det er dig, der bestemmer menuen. Du ringer til den lokale pizzapusher og svinger bestillingen efter ham. I gamle dage havde din farfar nok sagt noget i retning af: “Jeg vil gerne bestille fire ristede med det hele og en rød pølse med brød, tak.”

7. Et sår har altså brug for luft!

Du bruger denne kommentar, som du selv har fået smidt i hovedet et hav af gange, når du ikke aner, om I har plaster i husstanden.

8. Fordi jeg siger det!

Du har forbudt dit yngel at gøre et eller andet mere eller mindre ligegyldigt – måske for at statuere et eksempel – og dit yngel så har den frækhed at spørge hvorfor.

9. Så hvis dine venner hoppede ud fra en bro, ville du så også gøre det?

Dit afkom har dummet sig noget så gevaldigt, men du aner ikke, hvad du skal sige, og derfor bruger du klicheen over dem alle.

10. Prøv lige at træk i min finger…

Far-joken over dem alle. Du ved vist selv, hvornår du smider denne kommentar af sted.

Mangler vi noget på vores liste?

Jonas, alenefar til tvillinger: "Lad være med at være en pussy"
Far-Tip #17 – sådan spiller du GTA med en snotunge

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.