7 ting man(d) må, når man(d) er FAR!

At blive FAR er den største, bedste og hårdeste opgave i livet. Ingen tvivl om det. Livet som FAR byder blandt andet på en helveds masse kærlighed, en ufattelig dårlig søvnrytme og en masse privilegier. Vi har tidligere lavet en top 3 over disse privilegier. Nu er vi blevet endnu mere erfarne i livet som FAR og derfor endnu klogere. Og sørme om vi så ikke har lavet en liste med 7 ting, som man(d) må, når man er FAR…

Image-1

 1. Sidde med benene over kors
  Lige så snart den langhårede har skudt junior/juniorinden ud, så er det fuldstændig tilladt for dig at sidde med benene over kors. Og ikke bare på den måde. hvor du hviler det ene ben på det andet bens knæ. Nej, nu må du også sidde med benene over kors på den der sofistikerede/femenine facon. Og du kan bære det, du er jo FAR, for helvede… Spørgsmålet er dog, om du har smidigheden til det!?
  Obama 3
 2. Se et toiletbesøg som en velfortjent pause
  Det er en pisse hård opgave at være FAR. Dem, der påstår anderledes, lyver. Når ryggen skal tømmes, kan du lige så godt slå to fluer med et smæk og holde en velfortjent pause. Husk Iphone/Ipad og eventuelt en lille snack. Det er helt OK, at toiletbesøget trækker ud.

 3. Ringe til vennerne klokken 07.30
  7.30 er jo nærmest formiddag i din verden, og derfor er det mere end i orden, at du ringer til dine venner allerede her. Det er dit privilegie som FAR. Du har jo for fanden sikret Danmarks fremtid. Det er kun ekstra sjovt at ringe til vennerne på det her tidspunkt, hvis du hele natten har modtaget SnapChats af meget stive mennesker – lad eventuelt junior/juniorinden skrige ind i røret, når din ven tager telefonen.
 4. Ha’ en respektabel whiskysamling
  Det er fuldstændig lige meget, om du kan lide whisky. Whisky er pisse maskulint, og det er din ret som FAR at kunne fremvise en flot samling, når vennerne kommer på besøg. Det ligner jo unægteligt, at en farvelade-bamse har råbrækket sig ud over resten af hjemmet, så du bliver jo nødt til at kunne fremvise noget maskulinitet.
  Whisky 2
 5. Ha’ et uhæmmet stort kaffeforbrug
  I livet som FAR er søvn til tider en lige så stor mangelvare som sukker i kager, der er bagt af sundhedsfanatikere. Uagtet hvad alle andre mener, så styrer du fuldstændig selv, hvor meget kaffe du har brug for. Også selvom det er uhæmmet stort!
 6. Gå i seng klokken 20.35
  Din døgnrytme er fuldstændig fucket op, og derfor er det selvfølgelig helt i orden, at du går til køjs før klokken 21.00. Du har hårdt brug for timerne på skjoldet.
 7. Høre P1, P2 eller P4
  Som FAR har du rigeligt med larm i din hverdag, så når du sætter dig alene i familieslæden, så er det nu tilladt for dig at tune ind på P1, P2 eller P4, uden at du skal høre et ondt ord for det.
  p4

Mangler vi noget på vores liste? Hvis du har et eller flere bud på, hvad man(d) må, når man er FAR, så smid en kommentar nedenfor. 

Les Deux Kids Snapback - Fed Kasket Til Baby og Børn
Hvad er din yndlingsstilling?

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.