Mød Abeleg.dk og skær 20% af prisen

Babyuniverset er præget af østrogen, ammehistorier og lyserøde tøjdyr. Derfor valgte vi at starte DaddyO.dk – Vi har mødt Abeleg.dk, som er en nystartet webshop med kvalitetslegetøj, der er drevet af to brødre. Vi synes, at det er fedt, at der kommer flere mænd på banen i babyuniverset.

Rabat Abeleg.dk

Det er brødrene, Tobias og Kristoffer, der står bag Abeleg.dk. Brødrerne er henholdsvis 19 og 22 år gamle, og derfor er erfaring ikke umiddelbart noget, som de kan prale af. Men hvis man tror det, så må man tro om igen.

Tobias og Kristoffer er opvokset med legetøj i blodet. Familien har nemlig beskæftiget sig med legetøj, siden de to var helt små. Derfor var det næsten uundgåeligt, at brødrene tog springet, og åbnede deres egen webshop. I slutningen af august i år, så Abeleg.dk dagens lys for første gang.

I siger, at I sælger kvalitetslegetøj?

Ja, absolut. Det kan man blandt andet se på de mærker, som vi sælger. Vi sælger mange af de klassiske kvalitetsmærker. Dog fører vi ikke kun klassiske mærker, vi fører også en del mindre kendte kvalitetsmærker, der endnu ikke har fået deres helt store gennembrud på det danske marked. Og vi er hele tiden på udkig efter nye produkter, der matcher vores krav til kvalitet. Vi fører kvalitetsprodukter, fordi vi ønsker et sortiment, der kan hjælpe børns motoriske udvikling. Og så synes vi bare, at børn skal have noget ordentlig kvalitetslegetøj, som kan holde i generationer.

Her er DaddyO.dk’s favoritter fra deres Abeleg.dk’s webshop:

Klassisk Brio-Togbane
Klassisk togbane fra BRIO
Vejtæppe
Vejtæppe
Politi-Scooter
Politiscooter

Det giver vel ikke så meget street credit blandt vennerne at sælge legetøj?

Vi har valgt at sælge legetøj, da vi har en masse erfaring med legetøj. Vi er vokset op hos en legetøjssælger, og derfor har vi en masse viden på området. Vi har gennem hele vores opvækst overhørt en masse snak om legetøj ved middagsbordet. Men nej, det giver måske ikke street credit i sig selv at sælge legetøj, men det giver fandeme street credit at stable sin egen virksomhed på benene.

Har de mon selv børn?

Næh, det har de ikke. Men de har en 1-årig nevø, der hedder Louis. Og han er en stor inspirationskilde for de to brødre. Louis gennemtester helt frivilligt alt deres legetøj i tæt samarbejde med Kristoffer og Tobias, som bestemt ikke er for fine til at tumle rundt på gulvet. Louis er også stjernen på Abeleg.dk’s Instagram profil!

Vi spurgte dem også omkring deres planer med Abeleg.dk!

Vi vil på sigt gerne tage kampen op med Fætter BR, Legekæden og andre store brands.

Vi synes, at det er sejt gået af de to unge fyre, og i denne uge (13-20 oktober), kan du få 20% rabat på (næsten) alt i Abeleg.dk’s webshop. Det er kun produkterne fra Leander, som ikke er sat ned med 20%.

DaddyO

Dilemma: Voksipose og en sur baby?
Jeg har snottet på min søn!

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.