Aben Preben er Viggos nye bedste ven

Vi har igennem længere tid forsøgt at få Viggo til at blive glad for bare én af hans sutter. Der er vel en 10-12 stykker at vælge imellem. Men projektet har været en lige så stor en fiasko som Brian Laudrups tilbagevenden til dansk fodbold. Men nu har vi måske fundet en alternativ løsning…

Viggo vil ærlig talt skide sine sutter et stykke. De er interessante de første 4-5 sekunder, og så finder han ud af, at en sut jo egentlig er en vanvittig dårlig erstatning for mors bryster. Og han har jo ret! For jeg ville da heller ikke spises af med et stykke blødt plastic (ingen reference til silikonebabbelutter her!), hvis jeg kunne få den ægte vare.

Hvorfor projektet ’Brug sut’?

Hvorfor var det nu lige at projekt ’Brug sut’ blev søsat? Hmm… Vi begyndte vel egentlig, fordi det simpelthen er normalt, at babyer bruger sut. Og selvom jeg aldrig selv har brugt sut, så skulle Viggo da ikke være anderledes end alle andre babyer.

Og det ville da være usandsynligt lækkert, hvis jeg nu bare kunne kaste en sut i munden på Viggo, og han så gik ud som en teenager efter 10 Somersby!

Derudover havde vi googlet os frem til, at alle babyer jo har et medfødt suttebehov: ”Sutten kan virke trøstende og beroligende på små børn og hjælpe dem med at falde i søvn,” står der. Og det ville da være usandsynligt lækkert, hvis jeg nu bare kunne kaste en sut i munden på Viggo, og han så gik ud som en teenager efter 10 Somersby!

Jeg savner da også allermest den trøstende- og beroligende egenskab, en sut har. Fra tid til anden skal man jo for helvede fra A til B. Og hvis det nu står ned i stænger, som det har gjort i den her weekend, så er der altså ikke altid mulighed for at trøste og berolige, selvom Viggo skriger højere end en kvindelig tennisspil i sin barnevogn. Det gør bare fysisk ondt i hjertet, når jeg ikke har mulighed for at trøste min dybt ulykkelige søn.

Det kan også være, at det simpelthen er frygten for at fremstå som en dårlig far, der spiller ind

Selvom jeg godt ved, at det ikke burde påvirke mig, så bliver jeg sindssygt stresset, når Viggo skriger og græder, og vi er ude blandt fremmede mennesker. Jeg aner ikke hvorfor. Det kan måske være, fordi jeg ved, at vi er forstyrrende. Det kan også være, at det simpelthen er frygten for at fremstå som en dårlig far, der spiller ind. Jeg er trods alt stadig ny i det her spil. Og derfor kunne det være lækkert, hvis jeg lige kunne stikke en prop i munden på den højintense brokkemaskine.

Den alternative løsning

IMG_3790
Kludeaben Preben

På trods af suttens fremragende egenskaber er den langhårede og jeg nu nået til et punkt, hvor vi har forliget os med, at junior sgu nok aldrig kommer til at bruge sut.

Men vi er altså kun nået hertil, fordi vi har fundet en alternativ løsning. Løsningen fungerer ikke 100 procent endnu. Men vi har stor tiltro til den.

Løsningen er en kombination af Viggos egen tommelfinger og en kludeabe fra Franck & Fischer. Det virker til, at aben har en beroligende effekt på junior, og han elsker i hvert fald at lege med den. Når Viggo er klar til at sove i barnevognen, bliver aben i en hurtig og lækker bevægelse skiftet ud med tommelfingeren. Og upti wupti (ikke Martini i hånden og sko fra Gucci), så er Viggo pludselig i drømmeland.

Kludeaben tager sig af det indledende brok, men den har endnu til gode at ordne et større udbrud, når brokkemaskinen for alvor tager fat. Men kludeaben er, som jeg, stadig ny i spillet. Derfor har vi stor tiltro til den.

Hvor får du fat i aben?

Kludeaben hedder egentlig Sander, men vi kalder den altså Preben. Hvis du også vil have fat i kludeaben, så ved vi, at du kan købe Franck & Fischers produkter på Sundleg.dk

Produktet i brugeranmeldelsen er sponsoreret. Læs mere om sponsorerede produkter her.

Far-Tip #8 - Brug yogabolden fornuftigt
Top 3 - Ting man må som far

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.