Babyalarm

Verdens bedste/værste opfindelse

Det er med blandede følelser, at vi har valgt at sætte babyalarmen på vores “need-to-have”-liste. For selvom den umiddelbart virker som en fantastisk opfindelse, så garanterer vi dig for, at du med tiden vil bande den (og din baby) langt væk.

Når du lige har tændt for Champions League, åbnet en kold classic og smækket bentøjet op, og lillepigen eller lillemanden skriger gennem babyalarmen, så virker en babyalarm som verdens dårligste idé!Kasper

Derfor er den “need-to-have”-udstyr

Babyalarmen muliggøre at dit liv ikke behøver at have dit nye familiemedlem i absolut centrum 24-7-365.

De fleste babyalarmen har ret lang rækkevidde, og derfor er det muligt for dig, at lade dit barn sove i gården, i haven eller i et tredje sted, mens du foretager dig noget helt andet. Babyalarmen åbner op for mange muligheder. Det er eksempelvis rart, at lillemanden eller lillepigen ikke partout skal være placeret lige ved siden af sengen, hvis du bestemmer dig for, at lillemor skal forkæles med some good lovin’. 

Babyalarmen gør det også muligt for dig og lillemor at hygge med vennerne, uden at den lille nødvendigvis behøver at sidde med til bords. Og derudover kan lillemor også frit svinge støvsugeren derhjemme uden at vække junior/juniorinden. Med andre ord: Babyalarmen sørger for, at dit liv kun ændre sig 95%, når den lille kommer til verden.

“Men elektronik har jo altid været mit område!”

Phillips babyalarmJa, elektronik har sikkert altid været dit domæne. Men når det omhandler jeres lille ny tronfølger, kan du være sikker på, at lillemor nok skal blande sig. I bliver højst sandsynligt nødt til at indgå et kompromis, hvor alle hendes ønsker bliver opfyldt, mens dine ønsker kommer til at virke mere eller mindre betydningsfulde.

Der er et hav af babyalarmer på marked, og som med alt andet babyudstyr er det næste umuligt at skille skidt fra kanel. Derfor er det en pisse god idé at finde ud af, hvad jeres behov er. Har i virkelig brug for, at der er indbygget kamera i babyalarmen? Hvor lang rækkevidde skal babyalarmen have? Og hvor meget vil i betale for babyalarmen?

Forbrugermagasinet Tænk kårede i 2012 Phillips Avent – Babyalarm SCD505 som bedste i test. Babyalarmen er vanvittig grim, men den er forholdsvis billig, og så fungerer den. Du kan købe babyalarmen fra Phillips hos wupti.com til kr. 599,- inkl. levering.

Hvis din smarphone er dit kæreste eje, vil mundvandet sandsynligvis begynde at løbe, når du læser, at Nabby har lavet en babyalarm, der virker til både IOS og Android. Nabbys babyalarm består af et device, som lægges i barnevognen, og en app der downloades på din smartphone. Systemet er baseret på bluetooth og har en række lækre features. Babbyalarmen fra Nabby kan købes hos babysverden.dk til kr. 1.199,- inkl. levering nabby babyalarm Lige meget om du vælger at købe et af ovenstående produkter eller nget helt tredje, så er vi sikre på, at du får et had/kærlighedsforhold til dit nye stykke elektronik. NB. Du kan læse en detaljeret anmeldelse af babyalarmen fra Nabby hos Gylp & Glamour.

Held og lykke i jagten på babyalarmen!

1 Comment for “Babyalarm”

says:

Jeg har researchet lidt på Nabby……og vi valgte ikke at købe den!

Største problem, der er kun én telefon der kan modtage signal fra alarm af gangen.
Det betyder hvis den ene forældre skal overtage “lytningen” så skal personen ud til barnevognen med sin telefon i parre Nabby om.
Jeg kontaktede Nabby og spurgte om dette ikke blev en mulighed, da Bluetooth faktisk understøtter dette – Jeg har feks. haft en Jabra dims til telefonen hvor to telefoner kunne være på samtidig.

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.