Babybadekar

Babybadekar – dit barns første dukkert!

Hvis du har kender Nirvana’s album Nevermind, så har du lært, at at alle babyer elsker at svømme, mens de fisker efter penge. Ligesom illusionen om julemanden lærer man med tiden, at alt ikke er, som man troede.

Babybadekar

Der er nemlig rimelig stor sandsynlighed for, at din baby ikke bryder sig om at komme en tur i det våde element efter navlestrengen er klippet af. Måske er vandet for koldt. Måske er det for varmt. Måske er det bare for vådt. Eller måske bryder junior/juniorinden sig slet ikke om at være nøgen (ja, vi ved, at det lyder meget mærkeligt), og måske smitter din egen nervøsitet af på det lille menneske.

Når alt det er sagt, så er det dog nødvendigt, at lillemanden/lillepigen kommer en tur i bølgen blå eller i hvert fald bare i bad. Ikke mindst for at vaske fosterfedt væk, men også for at vaske gammelt tis, gylp og lignende væk.

Her får du DaddyO.dks tre bud på babybadekar:


Til nærrigrøven

billigt baby badekar.jpg

Gode gamle og billige IKEA har selvfølgelig gjort det nemt for dig at skaffe det nødvendige babyudstyr. Du kan købe et billigt babybadekar i IKEA til kun kr. 49,- (samme pris som dagens ret).

Fordele: Badekaret er billigt, og det har en skridsikker underflade.

Bagdele: Alle mænd hader at tage i IKEA!

 

Den lejlighedsvenlige:

Stokke Flexi bath foldbart sammenklappeligt badekar
Stokke Flexi Bath

Hvis du ligesom os bor i en københavner-lejlighed, så har du garanteret et über lille badeværelse, hvor du nærmest ikke engang selv kan komme i bad. Heldigvis har Stokke produceret et fremragende badekarsystem, der gør, at badekaret kan klappes sammen. Når du ikker bruger det, så kan du gemme det bag vasken, radiatoren eller et tredje sted – det styrer du selv.

Fordele: Badekaret kan foldes sammen, og det har en smart propudgang.

Bagdele: Badekaret er forholdsvis dyrt, og du betaler garanteret for, at det hedder Stokke.

Badekaret kan bl.a. erhverves hos babytorvet.dk for kr. 299,95,-.

 

Hipster-versionen:

Prisvenligt badekarIkke så meget pjat – du propper babyen op i vasken, sætter proppen i og lader vandet fosse ud i en passende temperatur.

Fordele: Du skal ikke investere i nyt babygear (din nærrigrøv!).

Bagdele: Det er sindssygt vigtigt at vasken er helt ren før babybadet af hygiejnemæssige årsager. Men den skal også rengøres fuldstændig efterfølgende, ellers kan det blive en meget sur oplevelse, hvis du taber tandpastaen og lige skraber den op med tandbørsten…

HUSK! en babyindsats til badekaret, hvis det er de helt små, der skal vaskes bag ørene.

Læs også om andet babyudstyr:

Du skal gøre op med dig selv hvad du har brug for – og plads til. Laus har flexi bath og er super fin netop fordi det kan foldes sammen!

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.