Babysneakers

Babysneakers – den komplette guide

Det er ved at være længe siden, at sneakers kun var noget, man iklædte sine fødder, når man dyrkede sport. Nu til dags præger sneakers i alskens farvekombinationer og materialer gadebilledet i hele Danmark. Og din baby fortjener naturligvis også at være med på beatet!

Derfor giver vi dig: Den komplette guide til babysneakers!

Air jordanNike Air Jordan Babysneakers

Den populære basketstøvle blev udgivet i 1985 og opnåede kultstatus, da Michael Jordan bar dem, mens han dunkede sig vej gennem NBA. Efter et par magre år på popularitetsfronten er Nike Air Jordan endnu engang blevet vanvittig populær. Nike Air Jordan kan fås i mange forskellige varianter og farver, så det handler blot om at finde frem til sin favorit. Den svenske hjemmeside www.sneakersnstuff.com har et stort udvalg af Nike Air Jordans i helt små størrelser til babyer.

nikeNike Air Max Babysneakers

Nike Air Max er sandsynligvis Nikes mest populære model til dato. Modellen er egentlig en løbesko, men den bruges i dag fortrintvis som en hverdagssko. Nike Air Max-kollektioen tæller bl.a. Nike Air Max 1 og Nike Air Max 90. Både Nike Air Max 1 og Nike Air Max 90 kan købes i babystørrelser og i et utal af farvekombinationer på www.nike.com/gb, som er Nikes europæiske hjemmeside.

Nike Air Force Babysneakers

Nike Air ForceDenne model er, som Nike Air Jordan, en basketstøvle. Men det er vist længe siden, at den er blevet spottet på basketbanen. Den
kridhvide Nike Air Force har været enorm populær det seneste år, og derfor har både hipsters, hiphoppere og hestepiger iført sig modellen. Nike lancerede i 2013 en Baby Air Force-pakke, som bestod af en hagesmæk og et par sneakers. Nike sælger desværre ikke pakken længere, så hvis du er interesseret, bliver du nok nødt til at besøge www.ebay.com. Du har dog stadig mulighed for at købe både den hvide Nike Air Force til junior/juniorinden i babystørrelser på www.nike.com/gb.

Adidas SuperstarAdidas Superstar Babysneakers

RUN DMC (ja, rapgruppen fra 80’erne) udødeliggjorde Adidas Superstar ved at tilegne en sang til den hvide gummisko med de tre striber. Selvom Adidas Superstar ikke nyder samme popularitet som Nike Air Force, så er det stadig en klassiker, som vil pynte på lillemandens/lillepigens fusser. Den klassiske model kan købes på www.adidas.dk som “rigtig” gummisko og som “sutsko”.

ConverseConverse All Star

Converse All Star blev lanceret tilbage i 1917, og den er efter alt at dømme den mest populære gummisko nogensinde. Vi på DaddyO.dk har ejet utallige Converse All Star, og du har sikkert også ejet utallige Converse All Star. Klassikeren over dem alle kan købes på www.converse.com i sort, blå, lyserød eller hvid.

Babysneakers på budget

Selvom alle ovenstående sneaks er bittesmå, så er de bestemt ikke budgetvenlige. Hvis du ikke ønsker at bruge en mindre formue på sneaks til lillemanden eller lillepigen, men stadig ønsker, at hans eller hendes fodtøj skal være fresh, så er det være en rigtig god idé at besøge Adidas Outlet eller Nike Factory Outlet i Høje Tåstrup.

Til trods alle varerne er udgåede modeller, er de to outlets bestemt stadig et besøg værd. Du kan nemlig være heldig at spare helt op til 50%!!

 

1 Comment for “Babysneakers”

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.