Bæreseler og slynger

Bæreseler til mænd

Bæreselen blev udødeliggjort af Allan og Carlos i The Hangover (Tømmermand i Vegas). På trods af kængurulooket, så kan en rigtig mand godt sporte en bæresele, hvis bare han krydrer det med et Tom Ford-solbriller (kopi-solbriller kan selvfølgelig også gøre det) og et hipster-fuldskæg.

Bæreselen eller en slyngen må betegnes som et absolut “need to have”. Og hvis Allan og Cam kan, så kan du også!

Bæresele til mænd

Slynger til mænd

Cam Gigandet (ham din kæreste har savlet over fra Twilligt) har gjort slyngen cool, men det er ikke kun pga. Allan og Cam, at bæreselen eller en slyngen må betegnes som et absolut “need to have”.

Udover at man ser godt ud iført bæresele eller slynge, så skulle bæreselen og slyngen vist også være vanvittig god for vores ryg. Og lad os bare være ærlige, ryggen knirker og knager allerede, når vi rejser os fra sengen, så det er nok en rigtig god idé at skåne den lidt. Derudover giver begge bæreanordninger en masse tryghed til dit barn.

SLynge til at bære barn til mænd

Hænderne fri

Som Allan og Cam så smukt illustrerer på billederne, så muliggør bæreselen og slyngen, at du kan bære dit barn, samtidig med at begge dine hænder er frie. Det betyder, at du fx kan indtage en ristet med det hele og holde en fadøl, mens du passer dine pligter som verdens bedste og mest beskyttende far – slyngen/bæreselen er virkelig legemliggørelsen af en win-win situation.

Køb af bæresele og slynge

Der findes naturligvis et væld af forskellige bæreseler og slynger, både billige udgaver, ergonomiske udgaver, dyre udgaver, funktionelle udgaver osv. Derfor er det også vanvittig svært at vide, hvilken bæresele eller slynge man skal vælge.

Ekspedienterne hos Babysam, Ønskebørn, Kære Børn osv. vil utvivlsom gerne vejlede dig om bæreseler og slynger. Men vær opmærksom på, at ekspedienterne ikke nødvendigvis vejleder efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Derfor kan det være en rigtig god idé at researche lidt hjemmefra, før du begiver dig ud i babyudstyrs-junglen, hvor kun de stærkeste overlever. Bl.a har Politiken skrevet en god og informativ artikel om bæreseler og slynger, som du kan læse her.

1 Comment for “Bæreseler og slynger”

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.