Blespand med lugtforsejler

Lort stinker, og babylort stinker virkelig meget!

Far, der skifter bleOg så alligvel ikke. For selvom dit barns afføring ser ekstremt klamt ud de første par dage efter fødslen, så lugter den faktisk ikke. Det er nærmest som om, at naturen giver én en blød start som bleskifter.

Men bare rolig! Stanken kommer lige pludselig, og derfor er en blespand med lugtforsejler et absolut must, medmindre du vil bruge alt din tid på at rende frem og tilbage mellem puslebord og jeres udendørs skraldespand.

[blockquote author=”Kasper”]Hvis du umiddelbart hælder mest til at løbe frem og tilbage mellem puslebord og udendørs skraldespand, så lad os minde dig om, at sofaen stadig er blød og stadig er god at sove, hvile, drikke og spise i.[/blockquote]

En blespand med lugtforsejler er simpelthen et need-to-have!

Læs også:

Hvilken blespand skal man vælge?

blespandHer må vi være dig svar skyldig, for det er faktisk rigtig svært at gennemskue, hvilke blespande der er de billigste og bedste. Den generelle tendens er, at blespandende ikke er vanvittige dyre – du kan faktisk få en gratis blespand hos Babysam, hvis du bestiller deres gratis(!) startpakke – mens bleposerne relativt dyre.

www.inkobaby.dk er en dansk hjemmeside, som har helliget sig til at sælge blespande og bleposer. Vi foreslår derfor, at du prøver at tjekke den hjemmeside ud, hvis du har lyst til at regne lidt på økonomien omkring blespande.

Da ingen af os er de store økonomer, er det foreløbig den gratis blespand fra Babysam, der benyttes, og den fungerer egentlig ganske glimrende. Men vi vil naturligvis holde jer opdateret, hvis vi på et tidspunkt har overskud til at finde frem til noget bedre og billigere. Foreløbig bruger vi de ledige stunder til at sove, se fodbold og drikke kolde øl, hvilket også er ganske essentielle beskæftigelser i en mands liv.

[divider style=”single” border=”small” color=”#009966″ icon=”flag”]

Opdatering på blespands-situationen

Lorte-spand-ikeaHvis man ikke gider kaste de surt tjente penge efter en luxusblespand med lugtforsejler – så kan man vælge den nemme og købe en gammeldags metalskraldespand fra IKEA og fylde den med en sort affaldssæk!

Under selve bleskiftet tager du en billig affaldssæk fra Netto – heri putter du skumklude eller engangsvaskeklude og selve bleen.

Efter endt bleskift slå du en hurtig knude på den, træder et skridt tilbage og kaster posen ned i skraldespanden som en anden Michael Jordan der sætter en kampvindende 3-pointer i syvende og afgørende kamp i NBA-finalen.

Denne kombi er god for økonomien og kan indeholde en masse (lort!) – ergo slipper du som far for at gå ned med lortebleerne hver dag.

3 Comments for “Blespand med lugtforsejler”

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.