Bodystockings

Når det kommer til bodystockings, så handler en del om at være praktisk, for der kommer med garanti gylp fra oven og tis og lort fra neden. Men visse bodystockings er altså bare så seje, at man bare må eje dem. Vi giver der her Din guide til DaddyO-approved bodystockings!

Læs også:

DaddyO.dk’s top 3 (faktisk 4) over seje bodystockings

Vi havde egentlig lavet en top 3’er over seje bodystockings. Men da vi ved, at mødrene også har lidt (læs. meget) at sige, når det kommer til arvingernes tøj, så har vi listet en bodystocking ind på 4. pladsen, som mor med sikkerhed vil synes om.


1. Hummel ’92 

Body 92På en stensikker førsteplads finder vi klassikeren fra EM i Sverige 1992. Hvem ønsker ikke et barn, der er klædt ud som europamester?

Mexicomodellen fra ’86 er også lavet, men der vandt vi vist ikke noget – så derfor kommer 1992’eren ind som vores favorit.

Vi har købt den gennem Hummel Store i Århus via Facebook – det kan du læse mere om her!

2. Hummels VM i Brasilien kollektion

VM bodyHummel får sgu også andenpladsen i denne konkurrence.

Udover de selvskrevne favoritter fra Brasilien, så har også Argentina og de regerende verdensmestre fra Spanien fået deres egen kollektion med både body og sparkedragt!

Både Arthur og Viggo ligger inde med hver deres uniform, så vi er allesammen ved at være klar til Kick-Off i morgen. Du kan iøvrigt downloade hele VM 2014 Brasilien kampprogram her.

Alle landes uniformer kan findes på Houseofkids.dk til DKK 179,75,-

3. Michael Jordan “23” fra Chicago Bulls

Jordan BodyHvis nogen skulle være i tvivl, så er vi på DaddyO ret sportsglade – derfor kommer denne super cool bodystocking med det legendariske nummer “23” ind på tredjepladsen. “23” blev udødeliggjort af Michael Jordan, inden også Beckham tog nummeret til sig.

Hvis vi havde været mere basketball-interesserede, så havde denne nok været vores favorit. Men vi må jo også erkende at fodbold er vores yndlingssport med ølbowling lige i hælene.

Skulle man købe sådan et sæt her, så skal man nok forbi ebay – og så skulle man næsten også købe et par lækre Air-Jordan BabySneakers med!

4.  Royal Copenhagen

Champs-mussel-bodySom lovet så kommer der også lige en bodystocking, som måske er mors favorit. Denne bodystocking er produceret af Champs Design, men vi kan desværre ikke finde nogle webshops, der sælger den.

 

PS: Kære alverdens tøjproducenter – herunder især Hummel! (Husk hvor I fik ideen) 🙂

Vores mandeverden er ikke komplet, før vi har en bodystocking i samme elegante design som Peter Schmeichels målmandstrøje fra episke EM i 1992.

Peter_Schmeichel_06

 

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.