Hjemmestrik til babyer – derfor er det fedt!

Hipsterne gør det. Voldborg gør det. Steve Urkel gør det. Alle seje typer går med hjemmestrik, og hjemmestrik til babyer er altså også pisse sejt, og det giver din baby et helt unikt look…

Hjemmestrik til babyer

Hjemmestrik til babyer er lige nu næsten lige så populært, som det var i 1970’erne. Og mange ældre – fortrinsvis damer – mødes for at strikke i såkaldte strikkeklubber (sejt!).

Hjemmestrikket sweater

Hvis dit liv minder bare lidt om vores, så har du garanteret også fået en hjemmestrikket sweater i julegave på et tidspunkt. Måske har du mest af alt set den som en ubrugelige hadegade, for den var måske både virkelig ubehagelig og helt ufattelig grim.

Uanset om en hjemmestrikket sweater er ment som en hadegave eller en helt alvorlig gave, så dukker der engang imellem noget så unikt og specielt tøj op, som man næppe har fantasi til at forestille sig. Bare se på billedet nedenfor!

grim hjemmestrik

Derfor kan hjemmestrik være fedt!

Hvis du eller din udkårne er velsignet med en bedstemor eller oldemor, er der gode odds for at mindst én af dem mestre den ædle strikkekunst. Tro os, der er nærmest intet, de hellere vil end at strikke deres barne- eller oldebarn.

Men det vigtigt, at lillemor og dig holder tungen lige i munden, for ellers ender i måske med en klovnesweater i babystørrelse. Og det kan I umuligt være interesseret i…eller hvad!?

Det er essentielt, at du og lillemor i detaljer beskriver, hvad I ønsker, der skal strikkes til jeres afkom. Det kan være en god idé at levere en strikkeopskrift (ja, det hedder det faktisk!) og en rullegarn til den bedstemor eller oldemor i har sat i arbejde. Og hvis strikkeopskriften bliver fulgt nøje, så kan hjemmestrik faktisk blive sindssygt fedt.

Som nybagt far er det med garanti ikke strikkeopskrifter, som du bladrer igennem i den sparsomme tid, du har til at slappe af i. Derfor giver vi nedenfor tre bud på virkelig fedt hjemmestrik. Altså virkelig fedt hjemmestrik. Hjemmestrik der gør hjemmestrik fedt!

Hjemmestrikket fodbold

Her hos os (familien Laus) er vi blevet begavet med en hjemmestrikket fodbold fra farmor, og den faldt eddermame i god jord hos faderen. Den skulle eftersigende være rimelig let at strikke, så det burde altså ikke kræve meget overtalelse fra din side.

Hjemmestrikket fodbold 2

Hjemmestrik á la Voldborg

Vores alles yndlings meterolog, Henrik Voldborg, var kendt for sin store viden om vejret, sine guddommelige hjemmetrikkede trøjer og sin seje frisure.

På DaddyO.dk er vi vilde med gennemførte temaer, og derfor bliver dit afkom nødt til at eje noget hjemmestrik á la Voldborg. For før eller siden vil lillemanden eller lillepigen gnide nærmest alt håret af med undtagelse af det i nakken. Og vil derfor få den legendariske Voldborg-frisure. Og så kunne det da være sejt, hvis lillemanden eller lillepigen samtidig var iført en legendarisk hjemmestrik á la Voldborg.

Voldborg - striktrøje

Hjemmestrikket landsholdstrøje 

Vi ved ikke om det er muligt, men det kunne da være über cool, hvis junior eller juniorinden kravlede rundt i en hjemmestrikket landsholdstrøje.

På vores ønskeseddel til drengenes bedstemødre er den legendariske model fra EM 1992 øverst. Og det kunne fandeme også være cool med en hjemmestrikket udgave af Schmeichels målmandstrøje fra selvsamme slutrunde.

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.