Højstol til børn

En højstol til dit baby er et must! Højstolens fornemmeste funktion er, at opbevare dit yngel mens du indtager dine livsvægtige proteiner, kulhydrater og flerudmættede fedtstoffer de næste 5-6 år. Og som vi alle ved, så duer helten ikke uden mad og drikke.

Men en højstol er naturligvis ikke bare en højstol. Det er jo trods alt babyuniverset vi befinder os i. Derfor kommer her en hurtigt, præics og maskulin gennemgang af de mest iøjnefaldende højstole på markedet.

Ergonomisk højstol fra Evomove

Nomi-højstol fra danske Evomove er en af de nyeste højstole på markedet. Ifølge Evomove er Nomi designet med blik for barnets motoriske udvikling og behov. Den ergonomiske stol indbyder til at bruge kroppen aktivt og giver mulighed for mange gode siddepositioner.

Nomi højstolen har en fast stamme med udskiftelig sidde-/liggeelementer, og kan derfor den følge dit barn fra spæd til luddoven teenager. Reguleringen er trinløs og sker med et snuptag – helt uden værktøj. Du kan næsten designe din egen helt unikke Nomi-højstol (noget der sikkert vil glæde lillemor). For du har både mulighed for at vælge træsort og farve på sæde, fodstøtte og ben.

Nomi_black_whiteoak
Nomi-højstol

Som tilbehør til Nomi-højstolen kan du købe Nomi Baby. Denne skråstol kan dit yngel chille i, indtil de når 6 måneders alderen.

Som bonusinfo kan det nævnes, at Nomi tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti på deres højstol. Det vil sige, at du kan bruge højstolen i 30 dage og derefter returnere den kvit og frit, hvis du ikke er tilfreds – Læs mere om Nomis tilfredsgaranti her.

Klassikeren fra Stokke

Den klassiske Tripp Trapp-højstol fra Stokke er sandsynligvis den mest populære højstol på markedet. Tripp Trapp-højstolen blev lanceret tilbage i 1972 (var det dengang med fri hash?), og revolutionerede dengang barnestolskategorien.

Du kan købe den hos Babysverden.dk til 1379,-

Tripp Trapp vokser med barnet, da stolen kan tilpasses barnets størrelse. Siddepladen og fodstøtten kan justeres i både højde og dybde, hvilket, ifølge Stokke, sikrer, at barnet sidder komfortabelt og ergonomisk korrekt.

Tripp Trapp-højstol

Tripp Trapp-højstolen fås i farver lige fra lortebrun til techno-orange. Og du kan såmænd også købe både baby set og et newborn set som tilbehør, så din nyfødte kan være med ved spisebordet lige fra livets begyndelse.

Den budgetvenlige fra IKEA

IKEAS højstole kan købes for så lidt som kr. 99,-. Og derfor er det absolut ingen skam, at bede sine forældre og svigerforældre om at købe et eksemplar. For så slipper for at have den på slæb, når man besøger dem.

Men IKEAS højstol er faktisk utrolig let at fragte. De aftagelige ben gør, at højstolen kan fylde meget lidt. Og det er jo lidt fedt, hvis man lige skal en smuttur til Tyskland med den nyfødte og den langhårede – husk altid at ramme Bordershoppen, når du kører hjem fra Tyskland.

Ikea højstol
Højstol fra IKEA

Og medmindre dit barn er født med en guldske i røven, vil han eller hun på et tidspunkt stifte bekendtskab med Ikeas budgetvenlige møbler. Så hvorfor skulle begyndelsen på livet være anderledes?

Hvilken skal jeg vælge?

Om du skal vælge den ergonomiske, klassiske eller budgetvenlig højstol er svært at svare på. Bare husk, at dit afkom skal spendere mange timer i stolen, mens du indtager blodige entrecoter og dyre Bourgogne vine.

2 Comments for “Højstol til børn”

Kasper

says:

Børn har en tendes til at vokse, så Stokke stolen er svær at komme uden om på sigt – kan eventuelt købes billigt brugt, slibes og lakeres. IKEA stolen er helt fin de første 2 år.

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.