Puslepude

Puslepude – fordi ingen vil ha’ lort på bordet!

Eftersigende bruges puslepuden som et skoleeksempel på en win-win situation på alle de store uddannelsesinstitutioner, herunder Havard University, Oxford University og Høje Tåstrup Gymnasium (tidl. HTA).

sebra-puslepude-racerbiler-p

Først og fremmest undgår du at få babylort på spisebordet, køkkenbordet, puslebordet, eller hvor du nu vælger at skifte dit barn. Derudover er det da også luksus (eller lågsus som drengene fra Specktors ville have sagt) for dit barn, at ligge på et blød pude og få frisket bagenden op.

Puslepuder er som biler

Fælge
Når du står hos brugtvognsforhandleren, ved du, at man aldrig må lade sig forblinde af en ridsefri lak eller skinnende 18″ fælge. Det samme princip gælder, når der skal vælges puslepude. Selvom puslepuden er udsmykket med motiver af monster trucks, så må den først erhverves, hvis der kan sættes flueben ved nedenstående punkter!

  • Betrækket (med monster trucks) skal være aftageligt.
  • Betrækket (med monster trucks) skal kunne vaskes i maskine.
  • Puslepuden skal bue opad i siderne.

Læs også:

“Jamen, skal jeg slet ikke købe et puslebord?”

Et puslebord er faktisk ikke en nødvendighed, og derfor er det selvfølgelig ikke er på vores “need-to-have”-liste. Men hvis du har plads til et puslebord i din ungdomshybel, herskabslejlighed eller rækkehus, så vil vi da foreslå, at du anskaffer dig et.

Pusleborde kommer i mange forskellige størrelser og udformninger. Fælles for pusleborde er, at der er plads til baby, bleer, klude, vand mv. Men hvis du har pladsmangel, kan du altså sagtens give dit barn ren numse på spisebordet eller køkkenbordet uden at blive nomineret til årets værste far.

Seje puslepuder

På daddyO.dk-redaktionen har vi begge drengebørn, og derfor var det ikke svært at overtale vores kvindelige modstykker til, at juniors puslepude naturligvis skulle have motiver med biler.

DaddyO.dk-redaktionen vil gerne anbefale puslepuderne fra Sebra, som fås med mange fede motiver, opfylder ovenstående punkter, og tilmed er i 100% økologisk bomuld, hvilket lillemor sandsynligvis vil være svært tilfreds med.

Puslepuderne fra Sebra kan bl.a.købes hos Dreamsforkids.dk til 299,-

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.