Stofbog til lift eller barnevogn

Pift indersiden af barnevognen op med en stofbog

Junior/juniorinden kommer garanteret til at spendere et par time i enten barnevognen eller liften hver dag. Indersidestoffet er temmeligt tamt at kigge på, medmindre man har studeret en eller anden form for abstrakt minimalisme. Hvis du ikke selv tegner en proper tegning eller svinger en klat maling i ny og næ, så vil vi fraråde dig at pifte indersidestoffet op selv – det er heller ikke særlig mandigt at tegne!

inderside af barnevogn
Røvkedelig inderside af en barnevogn

For et par uger siden købte vi en stofbog, som kan sættes i barnevognen, tremmesengen eller i liften for at spice interiøret op. Hvad fanden er en stofbog, tænker du sikker. Du kender et kødkatalog, men du har nok aldrig hørt om en stofbog!

Et billede siger mere end 1000 ord, og da vi er lidt dovne, så får du bare billedet:

Stofbog i blå
Stofbog i blå og grøn

Stofbogen er rimelig alsidig, og den kan bare flyttes hvorhen du ønsker – sågar til din babynest! Nu er det selvfølgelig ikke sikkert, at dit barn er begyndt at fokusere og holde øjenkontakt – men det kommer sikkert meget snart. Når det sker, så vil der gå meget tid med at kigge på motiverne – det er uanset om du har skovens dyr eller en andengradsligning som motiv.

Om ikke andet så er stofbogen et hit blandt mødre, og den virker også som blød buffer mellem hoved og kanten på sengen.

Stofbog med skovens dyr
Sebra stofbog med skovens dyr

Afbilledet stofbog er fra Sebra og købt hos dreamsforkids.dk til 149,- DKK. Den findes også i en lilla version, hvilket måske er at foretrække, hvis ens afkom er af hunkøn!

Siden indeholder affiliate links – læs mere om affiliate links her!

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.