Børnetøj og værtshuse – top 3

Vi har prøvet det. Du har prøvet det. Og dine kære far har sandsynligvis prøvet det. Man bliver vanvittig tørstig, når man er med lillemor ude og købe babyting og børnetøj. Og som vi alle ved, så er der jo intet, der kan slukke tørsten som en iskold fadøl.

Desværre går børnetøjsshopping og værtshusbesøg normalt ikke hånd i hånd. Og det er en skam! For det viser sig faktisk, at mange af de fedeste børnetøjsbutikker i københanvsområdet er placeret side om side med de hyggeligste værtshuse/beværtninger.

Vi har derfor lavet en top 3 over børnetøjsbutikker og værtshuse. Kriterierne for at opnå en høj placering på vores liste er:

  • Der skal være gåafstand mellem børnetøjsbutikken og værtshuset – des kortere des bedre!
  • Børnetøjsbutikken skal føre det fedeste børnekluns!
  • Værtshuset skal være sindssygt hyggeligt!

Top 3

3. – Bronzemedaljerne går til Danefæ på Istedgade 83 og Mckluud på Istedgade 126.

Danefæ har en rigtig god kundeservice, og så har de masser af praktisk tøj, der passer perfekt til det danske vejr. Lillemor vil utvilvsomt elske butikken.

Danefae-71-023-p

Ikke langt fra Danefæ ligger værtshuset Mckluud. Værtshuset har ligget på Istedgade siden 1970’erne og har stadig ægte 70’er interiør. Der er både jukebox og billard. Og så er priserne helt i bund hos McKluuds.

Man skylder sig selv at besøge Mckluuds, hvis man er i nærheden. Og det er man jo, hvis man shopper børnetøj hos Danefæ.

2. – På en flot andenplads finder vi Okker-Gokker på Gammel Kongevej 136 og Vinstue 90 på Gammel Kongevej 90.

Okker-Gokker har en unik stil og et skandinavisk islæt med fokus på økologi, så det burde ikke være helt umuligt at lokke lillemor med i Okker-Gokker.

Vinstue 90 kaldes i daglig tale bare 90’eren. Vinstuen er grundlagt i 1916, og er en af de få beværtninger, der har bibeholdt den helt gamle stil. Vinstuen har et stort udvalg af specialøl, men værtshuset er især kendt for deres slow beer. Slow beer er fadøl, der er skænket gennem en tappehane uden brug af kulsyre. Den færdige slow beer er en meget blød og rund fadøl med letbittert skum.

øl

Afstanden mellem børnetøjbutikken og værtshuset er det eneste der trækker ned i vurderingen. Men Vinstuen er absolut værd at gå efter.

1. – Guldmedaljerne går til Tøj til Trolde på Godthåbsvej 2 og London Pub på Godthåbsvej 4.

tøj til trolde

Tøj til Trolde har været en del af Frederiksberg i over 40 år. Tøj til Trolde har tøj til børn i alderen fra 0-12 år. De har en fandens masse basisvare, og derfor behøver du næppe at besøge andre butikker på shoppeturen, efter du har besøgt Tøj til Trolde. Og det er vi virkelig glade for.
Lige ved siden af Tøj til Trolde finder vi London Pub. London Pub har et kæmpe udvalg af både danske og udenlandske øl, og hver onsdag kan man også bestille en gang stegt flæsk. Ja tak! Og hver dag kan man få hakkebøf med blødløg, hvidekartofler
og skysauce til kun kr. 79,-

Den meget kort afstand, det store udvalg i øl, den stegte flæsk og det store udvalg af basisvare gør, at Tøj til Trolde og London Pub løber med guldmedaljerne.

London Pub skal besøges, hvis der skal shoppes i Tøj til Trolde. Det er en ordre!

london-pub-9599-slideshow

DaddyO.dk ønsker Tøj til Trolde og London Pub tillykke med sejren!

Stilfulde Glas
Far-Tip #3 - Luftbåren bedøvelse

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.