DaddyO.dk bag ny app til FAR

Vi har knoklet det seneste halve år, og søndag den 6. marts kan I alle endelig se resultatet af vores arbejde. Her udkommer app’en FAR. App’en er til alle kommende og nybagte fædre, der vil have lidt info, tips og tricks, der kan gøre #livetsomfar en lille smule lettere…

FAR

Du har måske undret dig over, hvorfor vi har været så stille det sidste halve års tid. Måske har du tænkt, at vi var druknet i et samsurium af lortebleer, Postmand Per, legepladsture klokken 07.34 og kulsort kaffe, og derfor ganske enkelt ikke orkede at skrive om #livetsomfar. Og ja, det har da også været tæt på, at vi druknede i det store hav af dagligdagsrutiner, men vi er begge fremragende svømmere, så vi overlevede.

Men hvorfor fanden er der så kommet så få blogindlæg og updates på de sociale medier, tænker du måske. Det er simpelthen fordi, vi har brugt alle vores overskydende kræfter på app’en FAR, som udkommer den 6. marts.

En app der har fuldt fokus på FAR, seriøst?

Yes, du læste rigtigt. Nu kommer der endelig en app, som har fokus på FAR, og det var sgu da også på tide.

App’en er skrevet i omklædsningsrumsjargonen, som du kender fra DaddyO.dk, og vi har naturligvis fyldt den med en bunke sportsmetaforer.

FAR APP

App’en indeholder alt, hvad du har brug for at vide som kommende og nybagt far, fx kan du se, hvordan du laver squats med din lille chef på armen og måle, hvor langt du har gået med barnevogne. Og du kan fandeme også få gode råd til, hvordan du håndterer konflikter (bare rolig, dem kommer der masser af), og hvordan du stimulerer den lille chefs motoriske udvikling.

Men har I lavet FAR-app’en helt alene?

Som vi har skrevet så mange gange før, så er vi på ingen måder eksperter i den farlige babyjungle – vi er bare et par gennemsnitlige mænd med et par små sheriffer, der syntes, at der manglede noget info målrettet far. Derfor har vi selvfølgelig lavet app’en sammen med de bedste og klogeste fagfolk og udviklere.

FAR-app’en er udviklet i samarbejde med Komiteen for Sundhedsoplysning, der også står bag apps som ‘Gravid’ og ‘Min Baby’, så der er altså styr på alt det faktuelle, som vi ikke ved noget som helst om. Og så har de Danske Fysioterapeuter sørget for at alle app’ens øvelser er gode for både dig og din lille chef.

Den tekniske del med koder og alt i den stil er udviklet af Touchlogic med UX og grafik af Ajukreizi.

Koster sådan en app-fætter noget?

FAR-app’en udkommer søndag den 6. marts og kan downloades gratis den første måned(!!) – så hvis du vil have den gratis, så skal du altså sørge for at få fingeren ud.

Hvis du ikke når at downloade den i den første måned, den er på marked, skal du altså hive 25 kr. op af lomme, for at hive denne digitale FAR-bibel ned på mobilen.

Søndag den 6. marts 2016 kommer FAR-app’en til IOS, mens dem med Android-telefoner på væbne sig lidt med tålmodighed. I løbet af sommeren skulle app’en gerne være klar til Android.

App’en er støttet økonomisk af TrygFonden.

#Farbarsel - Dine venner gider ikke glo på din unge!

Teyken

says:

Den mener jeg blev far på termin og nu nægter den at vise de gamle pre-dad info. Vi er gået syv over indtil videre.

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.