Læs artiklen fra Vores Børn

Som nogle af jer måske kan huske, så blev vi interviewet til Vores Børn i efteråret. Hvis du var for nærig til at købe bladet eller ikke lige fik det gjort, så kan du nu læse artiklen via linket. 

Du kan blandt andet læse om vores forhold til lort, og hvorfor du og din partner burde springe forspillet over. God læsning!

DaddyO Vores Børn
Foto: Kaare Smith

DaddyO i Vores Børn

Kan vi lige pause livet som far?
Klar, parat, er det allerede vuggestuestart!?

Stine B

says:

Så er artiklen læst! Tager hatten af for jeres holdning.. Dog sætter jeg spørgsmålstegn ved en ting – jeg forstår ikke at mænd skyder skylden på systemet, når de føler sig udenfor i forbindelse med familieforøgelse… Jordmoder og læge kan man da som mand tage med til – og de laver jo ikke andet end undersøge den kommende mor samt tale lidt om amning – jeg mindes ikke at min kæreste ville have fundet det særlig relevant. Fødselsforberedelse derimod lægger op til, at begge parter deltager – og hold fast der bliver brugt meget tid på at tale om vigtigheden af mandens deltagelse til fødslen.. Min kæreste var god til at holde et glas vand med sugerør i – og da selvfølgelig også støttende, men lur mig om jeg ikke havde fået vores datter ud uden denne indsats 😉
Min kæreste er den skønneste far og jeg skiftede den første ble på min datter tre dage efter fødslen, indtil da påtog han sig jobbet alene .. Selvfølgelig er faderrollen lige så vigtig som moderrollen – men ift. fødslen forstår jeg det ikke! Selvfølgelig er kvinden i centrum her. I forhold til at abortere, så er det vel mere et spørgsmål om omgangskredsens tilgang – der kan være tendens til at fokusere på kvinden tror jeg. Aborterede selv i uge otte – her var nyheden ikke videregivet, så min kæreste og jeg havde hinanden som støtte – og tror egentlig vi var lige kede af det..
Men super fin blog og skønt at få lidt indblik i det sande liv som forælder.. Min kære datter på en måned har præsteret at skide på to sæt tøj igår – det sker sgu aldrig for mommybloggere – man ser aldrig billeder af soft gallerys ugledragt med gul stribe på ryggen 😉

says:

Hej Stine 🙂

Mange tak for din kommentar og dine positive ord.

I forhold til selve fødslen er det selvfølgelig helt fair, at kvinden er i centrum – det er jo ligesom hende, der føder. Både Laus og jeg var med til jordemoder, læge og til fødselsforberedelse. I den proces følte vi os tilovers. Den følelse vi begge sad tilbage med efterfølgende var, at det med graviditet, fødsel og baby hovedsagligt var kvindens opgave og ikke en fælles opgave – det var vi sgu lidt trætte af. For vi ville meget gerne deltage hele tiden 🙂

Måske har vi bare været uheldige, måske er der andre mænd der har samme følelse som os 🙂

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.