Den dejligste morgen i 100 år…

Barnevognen er og bliver et fucking fantastisk redskab til alle børnefamilier, hvis børnene da ellers gider at sove i den. Junior har haft et skiftende forhold (mildt sagt) til sin barnevogn, men i dag skete der noget, som kan vende op og ned på den her families verdenssituation…

IMG_2388
Junior i den berømte/berygtede barnevogn

Der var en engang, hvor junior lavede en totalboykot af sin barnevogn – i hvert fald når det gjaldt søvn. Barnevognen var egentlig okay, hvis bare han fik lov til at ligge på maven, så han kunne kigge ud (denne periode omtaler vi som ‘den sorte barnevognsperiode” i husstanden).

Jeg fatter stadig ikke hvorfor, han valgte at totalboykotte søvn i barnevognen. Det ser jo så vanvittigt hyggeligt ud at ligge i den bløde, varme og rullende slæde.

Junior vendte på en tallerken

Lige pludselig (vi snakker fra den ene dag til den anden!) begyndte junior dog at elske at sove i barnevognen. Fra at være en hidsigprop på niveau med Gordon Ramsey blev han from som et lam, når han blev lagt i den bløde, rullende og varme slæde.

Men ikke nok med det! Junior faldt nærmest omkuld som en teenager efter syv Cult Shakers, det sekund barnevognen begyndte at trille. Og det har faktisk været tendensen den sidste måneds tid.

Og det hjalp jo ikke ligefrem på humøret, når man jævnligt spottede nybagte forældre, der slubrede ubehagelig dyr kaffe i sig på diverse cafeer…

Derfor har jeg (og den langhårede) vadet rundt på Frederiksberg, Nørrebro og Vesterbro i omkring fem timer dagligt(!). Det har givet helt vanvittigt ømme fødder, og det er ærlig talt også røvkedeligt at vade rundt alene, mens junior bare bobler.Men (ja, selvfølgelig er der et men!) hvis barnevognen stod stille i mere end et minut, så vågnede junior med det samme. Og barnevogn-står-stille-junior-vågner-tendensen har i den sidste måneds tid været lige så sikker som horder af mænd i Magasins undertøjsafdeling den 23. december.

Og det hjalp jo ikke ligefrem på humøret, når man jævnligt spottede nybagte forældre, der slubrerede ubehagelig dyr kaffe i sig på diverse cafeer, mens deres små poder bare sov løs i den stillestående barnevogn udenfor.

Endnu et MEN!

Som overskriften antyder, så har den her morgen dog været intet mindre end fantastisk. Morgenen startede ellers med, at junior fyrede op for en god omgang jeg-er-træt-men-jeg-gider-ikke-at-sove!

Vi vælger simpelthen at købe morgenmad på det lokale bageri (vildt, ikke?!)

Så efter en tur omkring den lokale mælkebuffet tog den langhårede og jeg konsekvensen af hans træthed og lagde ham i barnevognen. Efter mindre end to minutter snorkede han løs. Og her tager vi et valg, der på sigt kan vise sig at være revolutionerende og skelsættende.

Vi vælger simpelthen at købe morgenmad på det lokale bageri (vildt, ikke?!). Men i stedet for at tage morgenbrødet med os (som vi normalt ville have gjort), vælger vi at sætte os på deres hamrende ukomfortable barstole og indtage vores morgenmad, mens junior ligger og sover i barnevognen udenfor.

Og junior SOV fandeme i alle stive 30 minutter, vi sad og spiste vores morgenmad (halleluja!). Det kunne have været rigtig hyggeligt at indtage morgenmaden (og kaffen, selvfølgelig) på de ukomfortable barstole, men det var det bare ikke. For vi var hele tiden klar til at løbe ud og brage afsted med junior, hvis han nu vågnede. Vi indtog da også vores morgenmad med overtøj på!

Men for helvede, hvor var det dog bare lækkert, at eksperimentet lykkedes. Det gjorde simpelthen den her morgen til den dejligste morgen i 100 år… eller i hvert fald i de 29 år og 9 måneder jeg har levet.

Husk, at du kan følge DaddyO via Bloglovin’ – så går du aldrig glip af et blogindlæg!

Anmeldelse af Nomi Baby til Nomi High Chair
Shhh... Sønnike skal sove!

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.