Far og barn aktiviteter

Mandlige far og barn aktiviteter

Her på siden har vi samlet de fedeste aktiviteter, du kan lave med dit barn (eller med dit barn ved din side).

Hvad enten du er til sport, sofasport, madlavning eller noget helt fjerde, så kan du finde inspiration til fede far og barn aktiviteter her!

Gåture med barnevognen

Gåture med barnevognen

Din guide til gode gåture med barnevognen Vi har samlet vores personlige favoritter og delt dem med jer. God fornøjelse! København - Hvis det ikke virker på din smartphone, så klik her Hjælp os med at forbedre vores kort over gåture med ba...
Madlavning

Madlavning

Faderlig gastronomi! Hvis du ikke vil have serveret hvedeklidsboller og stegt broccoli, når du engang bliver inviteret på middag hos dit afkom, så er det vigtigt, at du selv tager ansvar, og præsenterer lillepigen/lillemanden for god gedigen gastronomi tid...

Professionel i sofasport

Medierne bombarderer os hele tiden med, at stress er blevet en folkesygdom. Derfor er det naturligvis vigtigt, at få slappet fuldstændig af fra tid til anden. Det er vigtigt, at du lærer dit barn, hvordan man slapper fuldstændig af, og derfor er sofasport en af de mest geniale far og barn-aktiviteter.

2014 er i sandhed et godt år for sofasport. Vi har samlet årets vigtigste sofasportsbegivenheder nedenfor. HUSK, at nyd dem med lillepigen/lilldrengen.

Babysvømning

Babysvømning

Denne artikels overskrift er sandsynligvis den mest misvisende på hele DaddyO.dk. For babysvømning har uendelig lidt med reel svømning at gøre. I dette tilfælde begrænser vores fantasi os dog, og derfor holder vi fast i den (misvisende) overskrift genne...

 

 

3 Comments for “Far og barn aktiviteter”

Kasper

says:

Sofasport og babysvømning??? I dont get it. Sofasport = aktiviteter i sofaen/ fjernsynskigning /tumleleg i sofa??? Eller hvad?

Sune Jepsen

says:

Baby-gymnastik er godt til at få brændt noget energi af en lørdag formiddag, og børnene kan blive tumlet med og udfordret motorisk. Tidligst fra to år, da de her får mest ud af det ifht de ting de kan forstå og gøre.

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.