Madlavning

MadlavningFaderlig gastronomi!

Hvis du ikke vil have serveret hvedeklidsboller og stegt broccoli, når du engang bliver inviteret på middag hos dit afkom, så er det vigtigt, at du selv tager ansvar, og præsenterer lillepigen/lillemanden for god gedigen gastronomi tidligt i deres tilværelse.

Er dit barn 2-3 år, kan han eller hun sagtens hjælpe til i køkkenet. I hvert fald med nogen af de simple opgaver. Er dit barn yngre end det, er aktivitetens indhold sandsynligvis, at du laver maden, mens junior/juniorinden sidder på dit arm.

Uanset om dit barn hjælper til i denne aktivitet eller blot sidder på armen, så er det vigtigt, at DU præger dit barn i den rigtige retning! – Ja, vi hader hvedeklidsboller og stegt broccoli! Det her er altså ikke blot en af de far og barn aktiviteter, der kommer dit barn til gode. Denne aktivitet kommer så sandelig også dig selv til gode senere i livet.

Pizza og burgere

På TOP 3 over mænds livretter finder vi helt sikkert den klassiske italienske pizza og den amerikanske hamburger med ekstra bacon (eller er den egentlig fra Hamborg?).

Hvis du ikke orker at følge Frk. Jensens Kogebog slavisk, så har drengene fra Epic Meal Time lavet en detaljeret men kort video af, hvordan man laver en mandepizza som alle, med velfungerende smagsløg, vil elske.

Hvis du er mere til hamburgeren med lidt ekstra bacon, så har du en genial og velsmagende opskrift her:

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.