Et lorteindlæg om lort

På DaddyO.dk-redaktionen har vi noteret os, at vi, efter vi er blevet fædre, taler ufattelig meget om den brune substans, der kommer ud af bagenden. Når vi hænger ud med andre fædre taler vi om lort, og vi taler også utrolig meget om lort, når vi er hjemme i privaten med den langhårede.

emojipoop

Før vi blev fædre, havde ingen vi på ingen måde forestillet os, at lort skulle blive det mest populære samtaleemne i privaten. Men det er det altså blevet. Og derfor er det absolut ikke ualmindeligt, at man efter en dag på jobbet, som det første spørger: ”Hvor mange gange har han skidt?” eller ”er hans lort stadig grøn?”.

Det der med at spørge ind til, om den langhårede har haft en god dag, det nedprioriteres altså i forhold til lortesnakken.

En kæmpemæssig lort i bleen”

Og sidste gang DaddyO.dk-redaktionen + børnene og de langhårede havde en aftale, blev Laus og familien da også forsinket grundet ”en kæmpemæssig lort i bleen!” – ingen grund til at bortforklare forsinkelsen.

Lortesnak

Lort er altså det absolut mest populære samtaleemne på DaddyO.dk-redaktionen og i privaten. Og hvis du tror, at lort bare er lort, så kan du altså godt tro om igen. Der er simpelthen så mange forskellige aspekter, når det kommer til lort.

Vi taler blandt andet om farven, konsistensen, hyppigheden og lugten. Og det føles på ingen måde mærkeligt at tale om… Snarere tværtimod. Lortesnakken er simpelthen blev en fuldstændig naturlig del af hverdagen som far. 

Hvorfor alt den lortesnak?

Drengenes lort er sindssyg vigtig i forhold til deres generelle velbefindende, og derfor også i forhold til vores generelle velbefindende som fædre.

Hvis drengene ikke laver lort nok, så får de ondt i maven, hvilket gør dem i dårligt humør. Og så skal vi trækkes med sure og tvære drenge.

Hvis drengene laver lort for ofte, er det højst sandsynligt, fordi de har problemer med maven, og det betyder, at vi skal skifte usandsynligt mange lortebleer. Og det er skidt for både lugtesansen og økonomien.

Det er simpelthen vigtigt, at drengene skider normalt!

Og så er det jo altid spændene, om der gemmer sig en grøn stinkbombe, en gul slimet bæ eller en brun håndgranat, når man åbner den tunge lorteble.

Husk, at du kan følge DaddyO.dk på Bloglovin’ – så misser du aldrig et blogindlæg!

Gæsteindlæg: Bonus dad i lufthavnen
Anmeldelse af Nomi Baby til Nomi High Chair

Nellie

says:

Skal faktisk nogen gange huske mig selv på at andre ikke vil vide noget om lorten! Det er blevet så normalt er samtale emne at det svært ikke at nævne det! 😀

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.