Er FAR John Travolta?

Travolta grafiskDer bliver danset igennem i de to DaddyO.dk-hjem på Frederiksberg. Grunden er, at vores knægte med 99% sikkerhed falder i søvn, hvis det foregår i favnen på deres dansende fædre.

Et chassé til højre og et chassé til venstre

Vi (Laus & Kasper) kender hinanden fra gymnasie-tiden, hvor man til den årlige galla-fest skulle danse lancier – vi dansede IKKE med hinanden . Derfor er vi alt andet end novicer i dansens verden, og med mange ikke-ædruelige ture i det københavnske natteliv, har vi, ifølge os selv, et omfattende et bagkatalog af moves.

Begge drenge finder sig yderst godt til rette, når deres fædre fyrer op for det klassiske dancemove ‘one-two-step’ (om dette er den rette betegnelse, aner vi naturligvis ikke!). ‘One-two-step går i alt sin enkelthed ud på, at man træder ét skridt til venstre, ét skridt til højre, og derefter ét skridt frem.

Mens ‘one-two-step’ er en sikker søvndyssende vinder, har ‘snurretoppen’ den direkte modsatte effekt, og resulterer til tider også i en god omgang gylp.

– trænger dine arme til et hvil, så læs her:

Skriv gerne i kommentarfeltet, hvilke metoder du benytter, når lillepigen eller lillemanden skal lulles i søvn? Vi modtager alle metoder med kyshånd – de gamle træben har efterhånde brug for lidt hvile…

Top 3: De mest koffeinholdige drikke
En forårsdag i helvede...

Michael

says:

haha. Jeg var da færdig af grin over sammenligningen. Jeg danser som en hest, men vil da helt sikkert prøve det en dag….

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.