Når FAR får en ammeskade

Far han kan åbenbart også få ammeskade. Det mærkede jeg i hvert fald på egen krop, da junior pludselig gik til angreb på mig. Læs hvordan det gik til i denne blogpost. 

I de “gode” gamle dage

blev weekenderne foredrevet med Maribo-pilsnere og åndssvage scoringsforsøg. Hvis man var rigtig heldig kyssede man en pige, og en sjælden gang imellem kom man hjem med et sugemærke på halsen.

I dagene efter smurte man febrilsk sugemærket ind i tandpasta og gik med rullekrave – ja rullekraver var in dengang i 90’erne, da jeg var ung!

Pre-ammeskade
Billedet viser Arthur som er parat til at spise. Desværre havde jeg ingen mælk.

Et sugemærke – min første ammeskade –

Bare rolig, det var sønnike, der gav mig sugemærket aka. min første ammeskae. Det startede som en lækker eftermiddagslur, men endte i en babys desperate kamp om at få mælk.

Junior tog eftermiddagslur på min bryst, og da han så småt begyndt at vågne, skiftede jeg stilling, i håb om at han ville døse hen igen. Denne taktik slog dog fuldstændig fejl. For i stedet for at sove videre var han nu pludselig lysvågen, og så begyndte han at søge efter mælken.

Mor var ikke i stuen, så jeg forsøgte at holde skansen indtil buffeten vendte tilbage.

Jeg forsøgte at berolige ham med lidt hud-til-hud, og lagde derfor hans hoved tæt ind til mit, så han hvilede med hovedet på min skulder. Og det response jeg søgte kom prompte. Han blev rolig, og det virkede til at lykken var gjort.

Han suttede i max 5 sekunder

Men pludselig sker det forfærdelig. På en eller anden måde får han dannet et vakum om mit kraveben, og sutter løs i 5 sekunder, før jeg får stoppet hans vakum med en finger.

Det var tydeligt, at han havde fået godt fat på mig, og da jeg kiggede i spejlet, havde jeg fået et fornemt sugemærke, som jeg kender så godt fra min ungdom.

Ammeskade

Jeg synes det fortjener en deling. Ikke kun fordi det er komisk, men også fordi at jeg for alvor har fået øjenene op for hvor meget de kære unger kan suge, og hvorfor lillemors brystvorter kan blive ømme ved amning.

Herfra skal der derfor lyde en salute til alle de ømme brystvorter rundt omkring i landet!

Er der andre DaddyO’s der har været udsat for ammeskade. Beskriv dem endelig detaljeret i kommentarfeltet. 

 

Gåbil i retrostil - fucking nice!
Far-Tip #1 - Køb bodystockings i 100% uld

Anne

says:

Min mand gik i flere dage rundt og lignede en som havde fået et ordentlig slag i hovedet. Lillepigen havde nemlig suget sig fast lige under det ene øjenbryn og det så ret voldsomt ud.

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.