Far-Tip #10 – Send lillemor til lagersalg

Her kommer det tiende tip i rækken af værdifulde tips til dig, der er far. Hvis lillemor har en lille eller stor shopaholic gemt i maven, så kommer det her far-tip med sikkerhed til at være brugbart for dig. 

En af de aller tydeligste forskelle mellem mænd og kvinder, er kvinders trang og lyst til at shoppe og mænds mangel på samme (sådan er det i hvert fald herhjemme). Ja okay, måske er det en smule stereotypt at konkludere. Og det forholder sig sikkert heller ikke altid sådan…

Men hvis man en lørdag bevæger sig ind i Magasin du Nord, vil man hurtigt opdage, at butikkens lokaler er fyldt til randen af tilfredse og smilende kvinder, der lykkeligt shopper amok, mens deres mænd sidder i butikkens små sofaarrangementer og venter.

Problemet

Når disse shoppelystne kvinder bliver mødre, er det som om, at deres i forvejen store shoppelyst bliver ekstra forstærket. Nu er der jo pludselig også en lille fyr eller en lille pige, der skal shoppes til.

Babytøj er bare pissedyrt. Og der er virkelige mange ting, der bare er “for cute”, “must have” eller “simpelthen så praktisk”. Derfor kan det at blive forældre hurtigt blive en ekstrem dyr fornøjelse.

Men dit afkom skal jo for helvede også have noget tøj på, og derfor bliver I fra tid til anden nødt til at investere i et par beklædningsgenstande til ungen.

Løsningen 

Der findes tonsvis af lagersalg, hvor lillemor og dig kan spare små formuer og stadig komme derfra med en masse kvalitetstøj til ungen eller ungerne.

Vi foreslår, at du:

  • laver lidt research og finder frem til et mega lækkert lagersalg – vi ved, at mærkerne Ej Sikke Lej, Wheat og Joha er meget populære og holder fandens gode lagersalg.
  • laver en aftale med et par af lillemors veninder på hendes vegne om, at de skal til lagersalg sammen.
  • hæver et beløb i kontanter, fx kr. 1500,-, og giver lillemor med.
IMG_3908
En fyldt IKEA-pose med tøj fra Ej Sikke Lej-lagersalg. Værdi: kr. 3500,- Betalt: kr. 1500,-

Og upti wupti, pludselig har du en meget glad og tilfreds kæreste, der for en stund har fået stillet lysten til at shoppe. I har sparet en fandens masse penge på nyt kvalitetstøj til lillemanden eller lillepigen. Og du er sluppet for endnu en forfærdelig shoppetur.

Som bonusinfo skal det nævnes, at disse lagersalg som oftest foregår i weekenden. Så hvis du sender lillemor afsted til lagersalg, så er der mulighed for at nyde en lækker lørdag eller søndag med fodbold i flimmeren.

Far-Tip #9 – Hold kæft om natten!
'Original sort mesh' bæresele fra BabyBjörn er lige så let at bruge som et kondom

says:

Mig og lillefisen bliver sgu hjemme og ser discovery, jeg skal fandeme ikke til lagersalg, da jeg med stor mulighed kommer til at slå nogen i gulvet, når markedet bliver åbnet.

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.