Far-Tip #11 – Brug Byens Brosten!

Her kommer det ellevte tip i rækken af værdifulde og erfaringsbaserede tips til dig, der er far. Hvis lillemanden eller lillepigen ikke synes, at barnevognen er hamrende sjov at sove i, så kan det her tip sandsynligvis være som sendt fra himlen til dig…

Brosten

På DaddyO.dk har vi aldrig hørt om småbørnsforældre, der ikke ejer en barnevogn (eller noget der ligner). Og barnevognen er da også et fantastisk redskab til forældre med småbørn. Den gør det jo blandt andet muligt at transportere sit afkom fra A til B, og rigtig mange børn elsker deres barnevogn.

Problemet

Vi på DaddyO.dk er fuldstændigt enige om, at vi med glæde ville lægge os til at sove, hvis vi blev puttet i en varm dyne og skubbet rundt på gader og stræder af et menneske, der elsker os højere end livet selv.

Men børn kan jo være nogle skrækkelige skabninger, og der findes faktisk børn, der periodevis hader deres barnevogn mere end P2-lyttere hader dancehall-bølgen (et ekstremt stærkt had!). Derfor har de ingen intentioner om at sove, når de bliver placeret i den bløde trillende slæde. Det har vi begge været udsat for med vores drenge, og det er frygteligt!

Når ens spædbarn hader barnevognen, bliver noget så simpelt som at handle en kæmpemæssig udfordring i dagligdagen.

Løsningen

Når vi skriver ‘løsningen’ tager vi muligvis vores mund for fuld. For der findes nok ikke én løsning på mit-barn-vil-ikke-sove-i-sin-barnevogn-problematikken. Men vi har begge haft kæmpe held med samme metode.

Vi har jo nok fundet inspiration i en kombination af de autonome og den brostensbelagte forårsklassiker, Paris-Roubaix (til de uvidende: et cykelløb).

foråsdag i helvede

Som de autonome benytter vi os nemlig af byens brosten. Bare rolig, vi tyrer ikke en brosten i hovedet på vores drenge, når de skal sove!

Når vores drenge skriger i barnevognen, finder vi simpelthen en god strækning med brosten, og så kører vi simpelthen barnevognen henover dem. Og efter et par minutter, så går drengen ud som et lys. At blive kørt henover byens brosten må umiddelbart føles som at cykle Paris-Roubaix liggende (Paris-Roubaix bliver btw. også bliver kaldt ‘En forårsdag i helvede’), men det har åbenbart en ekstrem beroligende effekt på vores drenge.

Så hvis du også står midt i mit-barn-vil-ikke-sove-i-sin-barnevogn-problematikken, så er det bare om at finde en god strækning med brosten!

Husk, at du kan følge DaddyO via Bloglovin’ – så går du aldrig glip af et blogindlæg!

Shhh... Sønnike skal sove!
Specielle børnenavne til dit helt unikke afkom

Anne-Mette

says:

Been there done that. Er man ikke i besiddelse at brosten kan et hjul i rabatten og et på fortorvet også gøre det. Alternativt, hvis man har større børn, kan man lægge hulahopringe, børnekoste, sjippetove eller andet på græsplænen og trille frem og tilbage over tingene. What ever Works!

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.