Far-Tip #16 – Gummi på drengen

Det 16. far-tip handler ikke om beskyttelse mod produktion af flere arvinger, men derimod om at bruge gummi på en anden måde. Lyder det bizart? Bare rolig, det er ikke perverst…


De fleste babyer påbegynder de indledende kravleøvelser fra omkring syv måneders alderen – det har vi i hvert fald hørt og erfaret. Tiden hvor ens yngel gerne vil kravle, men ikke kan, er en tid, der er fyldt med store frustrationer for både os og dem. Arme og ben taler ikke sammen, og gulvet virker glattere end Voldbors isse.

Heldigvis findes der smarte produkter, som er designet til at afhjælpe de små menneskers store frustrationer…

Store frustrationer…

I mangel på bedre starter mange børn med at trække kroppen henover gulvet, i noget der bedst kan beskrives som military crawl. Hvis afkommet først bliver rigtig gode til at militærkravle, så er der store chance for, at de aldrig begynder at kravle rigtigt. Og hvorfor skulle de også det? De kommer jo frem!

militær kryb

Hvis ens yngel alligevel bestemmer sig for, at de gerne vil op på alle fire, så kan et glat stuegulv i forening med glatte sokker være en faktor som besværliggøre kravleprocessen ekstremt meget og tankerne henledes på en bestemt disneyfilm.

Tøj med gummi på!?

Man skal selvfølgelig ikke pace sit barn (alt for meget), men det kan være en god idé at iføre junior eller juniorinden noget tøj, som er specieldesignet til små størrelser med kravleiver.

GoBabyGo laver tøj med gummi på – både sokker, knæbeskyttere, strømpebukser og leggings. Gummiet er skridsikkert og øger derfor juniors og juniorindens stabilitet, når de første spæde skr… kravl tages.

Vores drenge har afprøvet “gummi”-tøjet, og hvis det ellers passer med at gummiknopperne bliver hvor de skal være, så kan det hjælpe de små poder med at holde balancen.

NB! Produktet i Far-Tippet er sponsoreret. Læs mere om sponsorerede produkter her. 

7 råd fra en weekendfar
Opdatering om Projekt Ammeforbud

Zmilla

says:

Når vi bare var hjemme, fik pomfritten bare lov at kravle i bare ben- det er nemt og billigt 😀

Anne Jensen

says:

Blev de så hvor de skulle på jeres drenge? Det gør de ikke på min dreng og den bløde bomuld gør det endnu mere glat for ham at kravle.

says:

Hej Anne!

Tak for din besked.
Uha, det lyder ikke så godt! Dem jeg har herhjemme kan godt glide ud til side på fødderne, men knæene er egentlig ok synes jeg!

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.