Far-Tip #2 – Peg tissemanden nedad!

Træt af pis?

Efter bitter erfaring må vi konstatere, at vi er blevet tisset på. En hel del. Vi tror og håber, at det er normalt. Måske er du, ligesom os, en af de heldige, der fra tid til anden får et golden shower af junior under bleskift. Her lærer du, hvordan du undgår pis på skjorten!

Velkommen til Far-Tip #2

Der er to scenarier, som vi er ekstra opmærksomme på:

1. De første 20 sekunder efter bleen er blevet åbnet

Mr wet shirtDet kan ikke understreges nok. Du skal være über opmærksom, når du tager bleen af din dreng. Når man smugkigger til den bagerste del af bleen for at se, om der er jackpot, så fjerner man fokus fra forreste del, og det er her, at det forfærdelige scenarie kan udspille sig.

Junior får en hel enorm frihed ved at få bleen af, og nogle gange bliver det fejret med en varm stråle urin, som kan skydes i alle retninger.

Hvis du vil undgå at blive ufrivillig deltager i Mr. Wet Shirt, så råder vi dig til, at du placerer en vaskeklud eller stofble over tissemanden.

2. Når bleen lukkes

Bleen har kun halv effekt, hvis ikke dilleren er på plads.

Ligesom man tror, at man er uofficiel verdensmester bleskift, og løfter junior i sejrsrus fra puslebordet, så mærker man en tropisk varme sprede sig fra maveregionen og ned langs ryggen. Det er måske meget sjovt for junior, men det er bestemt ikke fedt for dig.

Sørg for at pege dilleren nedad i bleen, så undgår du, at junior pisser sig selv og dig op ad maven.

Hvis du har et trick eller to, til hvordan man undgår pis over det hele, så hører vi meget gerne fra dig!

Far-Kop
Tre dage som alenefar...næsten! (3:3)

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.