Far-Tip #4 – Babynesten redder din søvn

Her kommer det fjerde tip i rækken af værdifulde og erfaringsbaserede tips til dig, der er far. Dette her tip er især gavnligt for dig, der bliver holdt vågen af, at lillemanden eller lillepigen ikke gider sove, fordi de savner at blive svøbt. Derudover sørger løsningen også for, at du ikke bliver sparket på/i ubehagelige steder, hvis du deler seng med dit yngel.

Problemet

Vi kender det alle…

Det kan være utrolig svært at lægge/putte sit barn om natten, især efter buffeten har været åben – nogle babyer græder og skriger, mens andre har store åbne øjne. Fælles for dem alle er, at de ikke har de fjerneste intentioner om at sove igen.

Så medmindre der er noget vildt fedt i fjerneren om natten (nej, kloak-tv er ikke vildt fedt!), så er det den rene og skære pinsel at have nattevagten.

babynest

Løsningen: Babynest = 100 procent hygge

Min kæreste overtalte mig for nyligt til at at prøve en Babynest. Man kan bruge en Babynest, som en ekstra seng i dobbeltsengen eller bare rundt omkring i det lille hjem.

Det der gør en Babynest pisse smart, det er, at den har en snor, som man kan spænde ind og ud. Derved kan du formindse og øge omkredsen, så den passer perfekt til lillemanden eller lillepigen. Og på den måde får lillemanden eller lillepigen lidt af den følelse de havde, da de lå trygt og sikkert i den tykke mave på den vordende mor. Og derfor burde det altså være lettere at lægge/putte dit afkom, efter der har været gang i natbuffeten.

Derudover er en Babynest super at have i sengen mellem mor og far i barnets første levetid. Den giver dig blandt andet “sikkerhed” for, at du ikke ruller henover dit barn i søvne, den sørger for, at et menneske på en lidt over en halv meter ikke fylder hele sengen, og så undgår du også at blive sparket i kuglerne.

På den måde er Babynesten med til at give dig en roligere nattesøvn. Og det fortjener du, fandeme!

Første nat med Babynest

Junior tog godt imod hjemmets nyeste accessorie og har spenderet det meste af natten der – til hygge og komfort for både mor og far. Den Babynest som vi (læs. lillemor) har købt, er fra mærket Fjolletrold og går under kategorien “sengerand” – den er vist udsolgt lige for tiden, men den kan købes i en ret fed alternativ version med ugler på hos DreamsForKids for kr. 499,-.

NB! Indlægget indeholder affiliatelinks

Far-Tip #3 - Luftbåren bedøvelse
Kopholder til barnevognen

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.