Far-Tip #6 – Tipper du rigtigt?

Her får du et enkelt, men meget simpelt trick der kan afhjælpe et skævt hoved!

Det er eftersigende meget normalt at babyer har skæve hoveder og nogle har måske haft en speciel stilling i maven, hvilket meget nemt kan betyde at din baby har en favoritside at sove på.

Cybercity hoved

Det er vel egentlige fair nok – du har det sikkert også selv. Der er bare en forskel, som er værd at tage med: Dit grødhoved har et fast kranium, hvilket dit barn ikke har.

Hvis du derfor lader dit barn lægge for meget til den ene side, hvilket hoved måske tage form efter dette. Det skulle eftersigende have en selvforstærkende effekt, så det er bare med at komme i sving med at modarbejde det.

 

Vi er ikke eksperter
Husk nu, at vi IKKE er eksperter. Vi har ikke læst anatomi, medicin eller andre fancy ting så vi kan kloge os som eksperter. Vores Far-Tips er derfor et udtryk for et trick, som vi selv har fundet nyttigt. Hvis du synes det lyder helt tosset med vores far-tricks, så husk altid at snak med din egen læge eller sundhedsplejerske!

Ok, faktisk har vi ikke selv fundet på det her trick – men det fortjener sgu salut, en pokal og en plads her på siden.

Problemet:

Hvis dit barn har en favoritside at dreje hovedet når det skal sove, så vil det med garanti vælge den side 9/10 gange. Hvis favoritsiden er opstået på grund af en skæv hovedform, kan du gøre noget ved det, så han/hun ikke ender som manden fra Cybercity-reklamerne.

Løsningen:

A4 mappe
A4 mappe

Tag en helt old-school A4 mappe og læg den under liften når junior skal sove!

Det giver en lille hældning, og på den måde vil hovedet tippe til den rigtige side når den lille er faldet i søvn!

NB! Hvis du nu tænker, at Far-tip #6 ikke passer på dit barn, eller at hovedet er meget aflangt og derfor skal sove mere på baghovedet, så tag hellere en snak med en sundhedsfaglig person!

Hvis du derimod fik et trick du kunne bruge, så værsgo’ og velbekommen!

Når IKEA > VM kvartfinale
Far-Tip #7 - Placér TV'et rigtigt!

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.