Far-Tip #1 – Køb bodystockings i 100% uld

Du vil takke os kl. 23.50, 01.30, 01.55, 02.45 osv…!

Efterhånden som antallet af lortebleer overstiger 500, begynder man at erfare nogle småting.

Far-Tip #1 handler om bodystockings

Vi gør en dyd ud af at proklamere, at vi er sølle amatører, ved vi naturligvis ikke alt om bodystockings. Det kommer ikke til at afholde mig fra at skrive et par ord kloge om bodystockings i uld, og hvorfor de er at foretrække.

Du kan selvfølgelig få bodystockings i alverdens prisklasser, farver, kvaliteter og stoffer. Hjemme hos os, har vi haft stor glæde af bodystockings i ren uld.

Forskellen på ren uld og bomuld bliver markant når man skifter tøj flere gange om dagen. Og dét gør man. Bomuld bliver nemt stift, krymper og kommer ud af facon! Ren uld forbliver fleksibelt og det bliver dermed meget
nemmere, at skifte tøjet uden at man er ved at rive armen af ungen.

Far-Tip #1 - uld bodystockingsNår man skifter tøj på sin baby 100 gange om dagen

Når man har klaret sig gennem mekonium og man derefter har fået både lort og tis sprøjtet på sig, så er man ved at være klar til at gøre det nemmere for sig selv.

De første dage efter fødslen skal for mange bare overståes, efter en marathon-fødsel og det er sjældent hér man begynder at stille krav og spørgsmål til pasform og kvalitet da fokus er på amning.

Bodystockingen i uld på billedet er købt hos DreamsForKids, men også Beeboo.dk og Ugleunger.dk forhandler denne type af mærket Joha.

Et Lortejob

Det er mildt sagt et lortejob at skifte ble dag ind og dag ud. Og derefter så nat ind og nat ud – derfor er det med at suge til sig af brugbar info.

Hvis man har fået en dreng og glemmer at lægge en stofble hen over tissemanden, så kommer man ofte til at tørre tis op efter junior.

Der er altid tis på puslepuden – nogle gange er der tis på far, andre gange på junior selv og en sjælden gang er der tis på gulvet. Det sidste man har brug for, er derfor en kamp om at få tøjet på.

Gør det nemt for dig selv

Kan du se, hvor vi vil hen? Man kommer til at skifte tøj i ét væk, og man kan gøre det nemt ved at have nogle lækre bodystockings (inderste lag)  i uld, da de forbliver dejlige flexible og stretchy.

Du får det altså 10 gange nemmere ved at bruge bodystockings i uld, for faktum er at du kommer til at skifte tøjet i tide og utide.

 

Når FAR får en ammeskade
Babysneakers - den komplette guide

Mette

says:

En ekstra fordel ved ren uld er at det ikke suger væske! Så når betteskid sætter rekord i hundredmeter gylp kan man nøjes med at skifte yderste lag, da hun/han ikke bliver våd hele vejen ind.
Det kan i savleperioder, hvor der er koldt, også forhindre lungebetændelse mm hos den bette.

Sune Jepsen

says:

Vi gik efter ‘3 for ingen penge i H&M’-modellen, hvor de er i bomuld. Vi har for det første meget varme børn, hvorfor de fik det ubehageligt i uld, og dels har vi haft glæden af børneeksem, hvor kombinationen af uld ikke gjorde noget godt for nogen parter… Så værd at tænke over hvis man har børn med sart hud.

Franks Mor

says:

Tak for tippet. De kan også bare være med elastan, det giver også stretch. #Mor-tip

says:

Hej Franks Mor.

Ja det kan også være en god ide med lidt elastan. Jeg har ikke lige selv nogle med elastan, men det lyder som en super ide! Tak for dit input!

Mvh Laus

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.