Fars dags gaver 2015 – hvis vi selv skal bestemme!

Årets vigtigste dag er som bekendt den 5. juni. Dagen som er bedre kendt som Fars Dag. Vi har gjort alle fædre (og børn + mødre) en tjeneste og lavet en no bull-shit liste over gaver Fars Dag. Det er vel for helvede snart den eneste dag på året, hvor vi selv kan bestemme, hvad vi ønsker os.

fars dag ønsker ønskeliste

For de langsomt tænkende så er Fars Dag en hyldest til dem, der har børn og et ulige ciffer sidst i deres CPR-nummeret. Fars dag er altså ikke en dag, hvor det gælder om at spise FARS i store mængder – en sådan dag lyder dog også meget fed!

Der er også noget vi ikke gider have
For at undgå misforståelser, så har vi også skåret ud i pap, hvad vi IKKE ønsker i gave til Fars Dag. Det er ikke for at være hårde eller kyniske, men vi er trætte af de der farvelade strømper som Mads Christensen har lavet og dårlig rødvin.

Det vi gerne vil have i gave til Fars Dag:

 • Far-kop
  Far-koppen fra Liebe er et flot valg som gave, hvad enten den er til en nybagt far, til en kommende far eller til den erfarne far. Og bare rolig den skal nok blive brugt. Alle fædre hælder kaffe i svælget, som galt det deres liv. Koppen symbolisere både selvsikkerhed og stolthed, og så kan den selvfølgelig også komme i opvaskeren! Ja fucking tak!

Far-kaffe-kop

 • Helikopterpilot for en dag
  Bare fordi vi kan. Oplevelsesgaver.dk tilbyder en dag som helikopterpilot, hvor du ligeledes kan få mulighed for at flashe dine Rayban solbriller.
  Du skal nok ikke regne med at, du får lov til at manøvrere en Apache kamphelikopter, men mindre kan vel også gøre det. Det ved selv din kone.

Apache helikopter fars dag

 • Tilbehør til Weber’en
  Sommeren er jo så småt over os, så det skal selvfølgelig fejres og honoreres ved at trække i Weber-uniformen og salutere grillguderne.
  Weber ved det godt – man må aldrig gå ned på udstyr! Hvad enten man rookie eller danmarksmester i grill, så kan et rigtigt mandeforklæde eller en pizzasten til weber’en aldrig skade.

Weber forklæde fars dag gaver

 • Globus bar til herreværelset
  Hvis du ligesom os drømmer om et herreværelse, så er globus-baren en flot og fornemt skridt i den rigtige retning. Globus-baren er den perfekte gave til de fædre, som har et herreværelse eller drømmer om det. Og den er også perfekt til de fædre, der bare elsker at blære sig i tide og utide med fedt udstyr. Uanset hvilken type man er, så vil man elske den her globus-bar.

Globus bar fars dag

 • Strømper der får din kones pis i kog
  Et australsk firma har lavet nogle super cool strømper, som det kræver sin mand at bære. De ser ikke ud af meget, men ved nærmere inspektion ses det, at de simpelthen faker at være sandaler og strømper på samme tid. Vi er kæmpe fans!

Sandalstrømper

 • En dag på langs med all inclusive
  En lørdag eller søndag på sofaen, hvor vi får serveret alt vi har lyst til og har fuldstændig kontrol over fjernbetjening. Ja tak!en dag på langs
 • Fodboldtrøje fra den RIGTIGE klub
  Giveren af denne gave skal lave lidt research, for gaven falder simpelthen til jorden, hvis den kommer i den forkerte farve med det forkerte logo. Men vi vil altid gerne have den nyeste fodboldtrøje fra vores favoritklub. Unisport har fornemt udvalg af fodboldtrøjer, så deres website eller butik er klart et besøg værd. fodboldtrøjer

 

Det her vil vi ikke have (mere af) i Fars Dags gave

Hjemmestrikket fodbold 2

 • Avisabonnement
  Vi læser jo alligevel kun sporten og tegneserierne.
 • Kogebog med fedtfattige retter
  Vær hellere en skat og print Halifax-Menukortet i plakatstørrelse, så det kan hænge i stuen.
 • Tennisstrømper
  Hold nu op med at køb dem, hvis I ikke vil have, at vi har dem på i vores sandaler. I samme åndedrag skal det være sagt, at vi simpelthen heller ikke gider at have sandaler eller farverige sokker.

fars dag gave sandal sok

 • George Michaels Greatest hits på CD
  Der er ikke meget Club Tropicana over Danmark.
 • Kroophold med svigerfamilien
  En uge med rundbold og kongespil er ikke en gave, medmindre man bliver sendt afsted med drengene og ubehageligt meget humle.
 • Barbermaskine
  Ligemeget hvad i finder på, så nægter vi at dræbe sneglen.Overskæg
Mandlige aktiviteter mellem far og barn
Gåbil i retrostil - fucking nice!

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.