Fars Pakkelender / Drikkekalender

Julen er børnenes tid. Er det ikke sådan man siger? Vi er skide ligeglade, vi vil også have gaver. Og her må vi lige indskyde, at dét at få lov til at se søndagsbold i TV’et ikke er en gyldig gave!

Fars Pakkekalender
Fars Pakkekalender, som måske burde hedde Fars Drikkekalender

Lidt lækkert til dig selv, når resten af familien sover

Vi har søgt med lys og lygte for at finde den fedeste og mest originale pakkekalender. Noorbo i Torvehallerne har lavet en drikkekalender, bestående af 24 patentflasker af fire cl med henholdsvis 24 forskellige former for rom eller whisky.

Noorbo-pakkekalender
Noorbo-pakkekalender

Noorbo Handelen beskriver sig selv som handlende med spiritus i løs vægt. Spiritus i løs vægt er en gave, som man(d) nok beholde for sig selv, og derfor er vi virkelig nede med konceptet. Vi støtter deres initiativ, og vi får altså hverken rabat eller noget sponsoreret!

Vi har været i Torvehallerne for at lære mere om konceptet, og der bad vi Noorbo om at forklare lidt mere om de forskellige for for rom og whisky i pakkekalenderen.

Nedenfor kan derfor blive lidt klogere på de gyldne dråber. Og det giver altså både respekt i omklædningsrummet og hos svigerfar. Fra pakkekalenderne har vi fremhævet fem specielle typer, som du skal lære at kende.

Rom Pakkekalender 2014 til 1089,-

Whisk(e)y Pakkekalender 2014 til 1189,-

Noorbo Handelen
TORVEHALLERNE KBH  |  Frederiksborggade 21  |  1360 København K  
Da far blev stukket i hjertet
DaddyO.dk støtter Movember

Julie

says:

Min mand fik en kalender med rom sidste år, den blev virkelig værdsat! Og alle 24 flasker blev inhaleret 😛
Whisky kalender må han undvære dog, jeg er ikke så kreativ mht gaver, så fødselsdag, bryllupsdag og jul står på en ny whisky til samlingen 🙂

Mette

says:

Jeg gav min kæreste en rom julekalender sidste år – have hængt de 24 små flasker på hans gamle, broderede julekalender med baby-Disney figurer 🙂 var selv pavestolt over ideen og “designet”, og følte mig som verdens mest betænksomme kæreste… Kæresten blev da også glad… Men men men de 21 af flaskerne står så i barskabet den dag i dag :-/ overvejer egentlig bare at hænge dem på igen i år og fylde æblejuice i de manglende tre flasker….

Skriv din kommentar her