Fede Far Apps

Vi har lavet en Top 5 over fede far (iOS) apps. De vil med sikkerhed gøre dit liv som far eller kommende far ubehageligt meget federe.

Big day lite

Big day lite er en vanvittig simpel og smart countdown app. Den hjælper dig i alt sin enkelthed med at holde styr på, hvor mange dage der er til fødslen.

Nedtælling fødsel gravid

CtxTimerLite

Denne app er utrolig grim, men samtidig er den utrolig smart. Med den kan du holde styr på veerne og tiden imellem dem. Og det er fandeme vigtigt at have styr på som kommende far!

Ve app

Baby Sleep Aid

Tro det eller ej. Lyden af en hårtørrer eller en støvsuger kan udrette mirakler i det lille hjem, når der pludselig bor en lille gylpende skrigeballon.

Baby søvn hjælp

Og hvad helvede er det så for nogle mirakler som en støvsuger og hårtørrer kan udrette? Lyden fra disse forfærdelige maskiner kan faktisk fange skrigeballonens opmærksomhed og derved reducere græd og skrig.

Men hvis du ikke gider at starte støvsugere op, hver gang du skal fange juniors opmærksomhed, så foreslår vi, at du i stedet downloader Baby Sleep Aid-appen. Den app har nemlig alle de fede lyde, som vil skabe ro i det lille hjem.

Forza

Forza er en af vores yndlingsapp. Med denne app til at holde øje med dit yndlingshold, uanset du så er FuCK’er, fra Pestegnen eller noget helt tredje, og uanset hvor du befinder dig.

Forza Far app

TV-Sporten

App’ens navn afslører hvad app’en handler om. Med et par enkelte swipe kan du med denne app hurtigt finde ud af, hvornår dit yndlingssport bliver vist i fjernsynet. Desværre kommer du nok ikke til at se dit yndlingssport, da du højst sandsynligt vader rundt med dit afkom i barnevognen.

Tv-Sporten APP

Man må aldrig gå ned på (baby)udstyr
Mandlige aktiviteter mellem far og barn