Barselsgave til moderen

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #46896 Reply
  Danni P

  Jeg står i den glædelige situation at min kæreste står til at skulle føde om mindre end en uge. Men jeg er i panik. Hvad køber man i barselsgave?

  Håber i kan komme med en masse dejlige forslag.

  Mvh
  Danni

  #53640 Reply
  Anna

  Begge gange har jeg fået en Ole lynggaard ring som et symbol på mine børn. Ringene har jeg på hver dag. De holder for evigt og jeg kan give ringene videre til mine børn når de selv skal have børn.

  Jeg synes et fint smykke vil være oplagt som barselsgave fordi det er en fin ting at give videre. Udover en oplagt arvegave så er det også noget der kan bruges hver dag.

  #53646 Reply
  Anna

  Sørg blot for at gaven matcher det hun ønsker fra dig og ikke noget hun typisk vil få i barselsgave af veninder og familie. Jeg synes personligt selv at barselsgave fra manden skal være over The top.

  En gave over The top Kan sagtens kompensere For Ammestart og vågne nætter. Du kan dog godt være så heldig at din kæreste er en af de typer som bare er glad for at have fået en baby og dermed ikke ønsker en barselsgave?

  #130471 Reply
  Martin

  Jeg gav min kæreste en barselsmassage et par uger efter fødslen. Det blev hun virkelig glad for. Jeg fandt en lokal jordemoder på http://www.tumlino.dk også søgte jeg på min by “Ribe” og kunne booke tid med det samme. Gaven faldt i rigtig god jord. Vi mænd skal ikke glemme hvor hård en graviditet og fødsel kan være for kvindekroppen og derfor har de brug for alt den hjælp og velvære de kan bruge. Og der er massage bare skønt 🙂

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
Svar til: Barselsgave til moderen
Dine informationer:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">