Er der nogle sutteflasker som er nemmere at sterilisere?

Dette emne indeholder 2 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Peter P 4 år, 3 måneder siden.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4071 Svar

  Jon

  Hej allesammen.

  Jeg har ladet mig fortælle at man altid skal have en sutteflaske parat også selvom ens kone ammer. Jeg kan næsten regne ud, at det er mig som skal stå for skoldning og rengøring af dem, så jeg søger nogle råd fra andre som har erfaring med sutteflasker, som er nemme at rengøre/sterilisere.

  #4228 Svar

  S Jepsen

  Hej Jon,

  Vi investerede i Avant flasker plus en sterilisator til microovn – på den måde kunne vi sterilisere en fire flasker af gangen på få minutter. Flasker og sutter i samme hug.

  Flaskerne / sutterne er nemme at rengøre, så længe man bare gør det med det samme, og ikke lader resterne stå og gro fast.

  #20872 Svar

  Peter P

  Hej Jon

  Hjemme os bruger vi også Avant sutteflaske. Da vi havde researchet os frem til at den er praktisk iht at skifte mellem at amning ved bryst og brug af sutteflaske. Da babyer ofte hurtigt fravælger brystet, til fordel for brugen af sutteflaske, hvis man ikke passer på. Indtil videre virker det rigtig fint til vores 3 mdr gamle dreng.

  Mht skodning er vi mere “gammeldags” og skolder sutte + sutteflasker i kogende vand fra en El-koger lige så effektiv.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
Svar til: Er der nogle sutteflasker som er nemmere at sterilisere?
Dine informationer:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">