Er det rimeligt med en pause?

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  claus 1 år, 3 måneder siden.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #92133 Svar

  claus

  Hej,
  Jeg passer vores søn på 14 md. alene hver formiddag fra han vågner til kl ca. 12 hvor jeg skal arbejde, og giver ham videre til hans mor.
  Jeg har valgt at passe han selv fordi jeg kan, og mener det er bedre at vente lidt med at få ham i vuggestue. Jeg har også holdt 4 md. barsel sammen med ham.
  Fra han vågner er jeg sammen med ham 100% opmærksomhed på ham, og indtil han sover kl ca. 11.30
  I de ca. fem timer jeg er sammen med ham hver dag, går vi ture, leger, køber ind, tager på legeplads, går i svømmehal, til rytmik, osv. Det er sjældent at han bare leger alene, og jeg har sjældent tid til at lave noget der interessere mig, som at læse, mm. da han kræver min opmærksomhed. Vi har det dejligt sammen, det er ikke det.
  Min kone arbejder også hver anden weekend, så her er jeg også sammen med ham alene 2 x 7 timer.
  Så jeg er oppe på at passe ham 12 dage i træk, og med mit arbejde i hverdage, er det jo så ca. 13 timer “arbejde” om dagen. Det har været lidt hårdt at indstille sig på at jeg sjældent har tid til at lave det der interesserer mig, men jeg gør det med glæde.
  Nu er siger min kone at hun ønsker at arbejde begge weekender. Hvilket måske også er nødvendigt i vores situation. Her har jeg så nævnt, at jeg faktisk har brug for nogle rigtige fridage. Det kan hun ikke rigtig forstå. Og syntes jeg er svag, og nævner det for andre, som også har kommet med formaninger som at man aldrig har fri så længe man har børn, osv. What? Siger jeg. Jeg føler mig spændt for til det yderste, men buen skal lige spændes lidt mere. Håber ikke den knækker.
  Er det fuldstændigt urimeligt at bede om fire fridage om måneden. Det er ikke en gang rigtige fridage, vi her passer ham sammen, tager på ture, osv. VH Claus

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
Svar til: Er det rimeligt med en pause?
Dine informationer:





<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre> <em> <strong> <del datetime=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">