Hvornår ses man med vennerne

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #4201 Reply
  T. Jansson

  Jeg synes det er hårdt at være “på” hele tiden. Jeg skal nok lige vende mig til det, og samtidig også forstå at jeg ikke ser mine venner så meget mere. Vi plejer at se CL, men siden jeg blev far, har jeg ikke været med til en eneste kamp. Enten har der været putteproblemer eller lidt småsygdom i vejen.
  Hvordan gør i andre med aftaler? Laver i friaftner eller faste aftaler med venner/veninder?

  #4202 Reply
  T. Jansson

  tilføjelse: Min kæreste siger at jeg godt “må” tage afsted, men jeg kan se på hende at hun ikke rigtigt mener det, så jeg har det dårligt med at tage afsted!

  #4215 Reply
  Mikael Frandsen

  Hej T. Jansson

  Jeg tror, det er rigtig vigtigt med de faste aftale. På mor og far har brug for at komme lidt ud. Måske skal du prøve at opfordre din kæreste til at være sammen med hendes veninder. Hvis det ikke fungerer om aften, fordi hun skal amme inden sengetid, så foreslå at hun tager på café med dem om dagen, mens du så passer den lille. Så tror jeg, at hun vil ha’ forståelse for, at du også har brug for at komme ud 😀

  #4223 Reply
  Sune Jepsen

  Kan se på et andet af dine indlæg at du blev far for syv uger siden.

  Hvis du kan klare et kedelig-kaj svar (omend skrevet i bedste mening), så kommer det her:

  – accepter at venner og CL ikke er det der er vigtigst lige nu
  – ja, det er røvhårdt i starten. Lev med det. (det bliver med tiden bedre)

  – når der kommer luft i programmet, så vil jeg foreslå at du og kæresten tager en aften i byen sammen en gang imellem. Det styrker jeres forhold, og glade forældre giver trygge børn.

  – jeg vil vædde på at der stadig er CL, når junior er blevet ældre og er mere selvkørende. Om vennerne stadig er der, er også op til dem. Er de væk, tjaa …

  Ked af at måtte sige det: Du er ikke længere det vigtigste, og det er svært for din kæreste at acceptere at du kan prioritere anderledes end hende iforhold til din søn.

  Bider du tænderne sammen nu, så skal det nok blive bedre igen. Både hjemme og sammen med vennerne.

  #4245 Reply
  Theis R.

  Som Sune Jepsen skriver, så skal det nok blive bedre med tiden 🙂 Om vennerne stadig er der, er så det helt store spørgsmål. Men mon ikke, at de er det. De bliver jo nok også fædre på et tidspunkt, og så finder jo selv ud, hvordan det er.

  Jeg kan se, at der faktisk er et indlæg her på siden om lige præcis din problemstilling. Den ligger på forsiden og hedder En fantastisk far og en dårlig ven eller noget i den stil. Selvom det ikke hjælper på din problemstilling, så kan du se, at der faktisk er andre, der oplever det samme 😀

  #4271 Reply
  Tanja j

  som kvinde vil jeg sige – giv det tid og giv hende tid!!
  Det hænger meget på din kæreste hvis hun ammer – men måske det også er tryghed!!
  Det var rigtig rigtig meget tryghed for mig, at kæreste var hjemme, men vi lavede en aftale at han kunne tage afsted, men hvis jeg ringede, så skulle han kører og det var UDEN at sige “5 min” eller “jeg kører i halvlegen”!
  Det hjalp for mig og jeg brugte det få gange når knægten havde skreget i lidt for lang tid!!!
  Så snak med hende og prøv at lave nogen aftaler, I begge kan leve med, for på et eller andet tidspunkt skal jeres sociale liv jo starte igen!!

  #4510 Reply
  Heidi

  Hej alle.
  Jeg ved godt at dette er et forum for mænd, og jeg har prøvet at få et svar på mit spørgsmål på min-mave.dk, dog er det kun hunkøn der svarer der inde, og de kan vist ikke rigtig sætte sig ind i det.
  Mit spørgsmål lyder på, er der andre mænd der har svært ved at forholde sig til at konen/kærsten har et barn i maven? Min mand er stolt og glad, vi venter dreng nr 2 til Juni og vores “store” knægt er 21 mdr, han er på som far og der ikke den ting han ikke vil gøre for ham, han skifter gerne bleer og vil helst være hjemme og familie hygge, og aftalerne med vennerne foregår efter at vores søn er lagt i seng ( Det er noget han selv vælger;0)), han cykler på ture, bader og putter o.s.v. MEN han vil ikke røre ved min gravide mave, og syntes det er for underligt/mærkelige at se maven “bumbe” når babyen sparker rundt der inde, jeg syntes jo han går glip af noget specielt og dette bliver min sidste graviditet, men jeg har på ingen måde lyst til at tvinge ham til at mærke, hvis vi krammer og lillefisen sparker, så trækker han sig, det var det samme med den første graviditet. Nogen der har det på samme måde? og hvis i har, hvorfor?? Nogen gode råd?
  Mvh Heidi

  #4511 Reply
  Jacob B

  Jeg kender godt problemstillingen, og i min verden må man sætte barnets behov over sine egne, og acceptere at der kommer CL igen en anden gang, som også Sune Jepsen skriver.

  Jeg har selv en flok kammerater, som er spredt ud over hele landet, og med 2 børn (4 år og 11 måneder), så ses jeg med kammeraterne 3-4-5 gange om året, i et et par dage af gangen. Det kan sagtens lade sig gøre, da vi planlægger det i god tid (som regel 2-4 måneder i forvejen), og på den måde kan der arrangeres hjælp til pasning osv.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
Svar til: Hvornår ses man med vennerne
Dine informationer:

<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">