Hvorfor ligner junior sin far?

Will Smiths søn er som snydt ud af næsten på sin far. Og vores knægte ligner også deres fædre på en prik. Vi synes egentlig også, at dette er tilfældet med mange af vores kammeraters børn, hvad enten det er drenge eller piger. Men hvorfor helvede er det egentlig sådan?

Men ligner alle nyfødte børn virkelig deres fædre? Og hvis det er en generel tendens, at nyfødte ligner deres fædre, hvad er så grunden til dette?

På DaddyO.dk har vi sat os for at opklare dette mysterium. Vi gravede derfor dybt i vores værktøjskasse med journalistiske redskaber og fandt det meget anerkendte og anvendte journalistiske værktøj ‘at google‘ frem.

googleDen journalistiske undersøgelse

Med det valgte journalistke redskab i hånden, blev vi ført vidt omkring på det enorme world wide web, og vi fandt i sandhed frem til en masse lort.

Men pludselig stødte vi på en side, der kunne opklare mysteriet. Vores journalistiske undersøgelse havde nemlig ført os hen til go.tv2.dk

go.tv2.dk fandt vi en artikel med den slående titel ‘Eksperter: Nyfødte babyer ligner far‘, og pludselig var mysteriet ikke langt fra en opklaring.

Derfor ligner nyfødte deres fædre!

Ifølge jordemoder, Birgit Thalwitzer, er der aldrig tvivl om, hvem moderen til et nyfødt barn er, mens der tilgengæld godt kan være tvivl om hvem faderen er. For at faderen skal kune knytte sig til barnet, er barnet derfor nødt til at ligne faderen, så faderen ikke er i tvivl om, at barnet faktisk tilhører ham.

far og søn

Netsundsplejerske, Helen Lyng Hansen, bekræfter, at nyfødte børn som oftest ligner deres far. Ifølge hende ses samme biologiske mekaniske inden for dyreverden, og således er løvefar aldrig i tvivl om, om den nyfødte løveunge er hans.

Hvordan den voksne hanløve ved, hvordan den selv tager sig ud, aner vi ikke. Men det lader til at fungere…

Visse vil nok betragte dette indlæg som vigtig, mens andre sandsynligvis vil opfatte det som ligegyldig info. Men det kan jo være, at netop dette blogindlæg vil være medvirkende til, at du en dag kan hyldes som sejrsherre i Bezzerwizzer eller et andet ligegyldigt quizspil, der som oftest ender ud i en massiv rødvinsbrandert.

Retro Landsholdsbodystockings
Juniors første ferie

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.