Julegaver til Far 2015 – Hvis vi selv bestemmer

Her får du vores liste over de fedeste julegaver til FAR i 2015. Det er selvfølgelig helt standard at ønske sig rødvin og sokker – det gør både din svigerfar, din far og din farfar sikkert. Men hvis du søger lidt ekstra inspiration til dine julegaver i år, så læs med her! Uden at der skal gå modeblog i den, så mener vi selv, at vi har fundet lidt lækkert tøj, der kan genopfriske din garderobe. Og så har vi også fundet et par abnormt fede abonnementsløsninger, der kan gøre livet som FAR endnu federe!

 

Julegaver til Far 2014
Julegaver til Far 2014

For at gøre historien endnu kortere

Det er sket meget de sidste 100 år. Vi har været igennem to verdenskrige, amerikanerne har været på månen (eller har de?), vi er blevet europamestre i fodbold, og vi har oplevet en rødvinsskandale i Farum. Vi har også opfundet Internettet, og med det, er der kommet meget godt: Vi er blevet enormt asociale via de såkaldte sociale netværk, og vi kan nu også slippe for at glo på andre mennesker, mens man handler, for vi kan jo få leveret alle vores dagligvare til døren.

Visse ting ændrer sig dog aldrig: Vi vil fandme selv bestemme, hvad der skal stå på vores ønskeliste! Derfor er det os en glæde at præsentere “Fars fede Julegaver 2015″. Listen indeholder geniale opgraderinger af de klassiske ønsker, og noget du slet ikke vidste, at du ønskede dig!

Opdater din garderobe

Bare fordi du er far, så behøver du ikke miste touchet til din gamle drengerøv. Det er altså ikke nødvendigt at gå all-in på gummirøjsere og safari-veste. Du må stadig gerne omfavne din indre drengerøv med noget røvlækkert dansk designet tøj.

LesDeux.dk

Vi har fundet 6 fede ting fra LesDeux.dk, som kan gøre din garderobe mere drengerøvsagtig. Uanset om du er til sweatere, skjorter, strik eller caps, så finder du et lækkert udvalg i Les Deux’ webshop! I øvrigt er der også en del fedt tøj til lillemor…

Abonnér på det bedste du ved

Hvad har Juventus, Paris SG og Barcelona tilfælles? Udover at de har en helvedes masse tilhængere og et par millionærer i truppen, så er de alle placeret i de mest anerkendte vinlande. Og så har vores danske gud, Michael Laudrup, spilllet i to af klubberne. Ja, du kan selvgølgelig ikke abonnere på Michael Laudrup (det kunne ellers være overdrevet fedt!), men du kan kombinere din vinkærlighed med din kærlighed til Laudrup.

Vesterbro Vinklub

Vi har fundet frem til en ny vinklub, som går under navnet, Vesterbro Vinklub. På trods af navnet så behøver du hverken på bo Vesterbro eller kunne blindsmage om vinen er hvid eller rød. Vesterbro Vinklub har sammensat en mega lækker julekasse. Julekassen består af et bredt udvalg af udsøgte vine, som med sikkerhed vil imponere dine gæster. Og du skal ikke engang rundt til otte forskellige vinfohandlere for at finde frem til de lækre flasker.

Står du overfor at finde en speciel julegave til en far du kender, så kunne give ham et vina-bonnement eller bare en enkel sending til julen! Sidste kasse sparede dig for kr. 700,- og en fandens masse besvær! Der er 9 flasker i en kasse, så det giver dig rundt regnet en besparelse på kr. 80,- per flaske.

Vesterbro Vinklub
Vesterbro Vinklubs sidste blanding indeholdt de her 4 vine – i alt 9 flasker.

Men hvad har det her egentlig med Michael Laudrup at gøre? Tjoh, det er såmænd Laudrup Vin som importerer vinen og hjælper med sammensætningen. Og derfor er det naturligvis 100 procent DaddyO-approved!

Laudrup og kompagnon
Laudrup og kompagnon

Konceptet hos Vesterbro Vinklub er pisse simpelt.

  • Meld dig til deres nyhedsbrevet
  • Hvis du er interesseret i at købe månedens kasse, som fremgår af nyhedsbrevet, så melder du dig bare til fra gang til gang.
  • Du er ikke bundet til at købe hver gang, men hvis du er vin-fanatiker eller hjemmealkoholiker, så kan du melde dig til som abonnenent og lade PBS klare resten.

Meld dig til Vesterbros Vinklubs nyhedsbrev ved at sende en mail til vesterbrovinklub@gmail.com

Abonnér på det basale

Et nyt koncept er skudt i vejret, og det er perfekt til den travle far, som ikke har tid til at shoppe eller som simpelthen ikke kan fordrage at shoppe. Uanset din bevæggrund så er konceptet genialt!

Undertøj med posten

Firmaet hedder MainCPH, og de har fået en genial abonnementsidé! De sender dig undertøj, sokker og t-shirts på fast basis. De kalder det for det basale, og det er lige præcis hvad det er. Du kan også købe det enkeltvis, men der er penge at spare ved at abonnere.

MainCPH for dummies
MainCPH for dummies

Det er også fantastisk simpelt med 4 steps, som selv vi på DaddyO forstår!

Gå direkte til MainCPH.dk!

Vi ønsker os også ALTID følgende

Mere fritid

At sove længe

En muteknap til ungen

En rengøringskone

At se vennerne

PS4 med Fifa15

Pizzaovn

Bredere ski

Hvis du føler dig snydt med Michael Laudrup, så se med her:

NB! Indlægget er sponsoreret

5 råd til nybagte fædre
Da far blev stukket i hjertet

K. P. Stenson

says:

Tak for inspiration. Rødvinsabonnementet kan jeg vist skrive på vores “fælles-ønskeliste”, haha.

lausrisbysorensen

says:

Hej K.P.

Ja, det er tit sådan, at de rigtig fede gaver er interessante for andre i husstanden også. Du kunne jo også være fræk, og så købe et abn til hende, så kunne det jo være, at der faldt lidt dråber af til dig også!

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.