Tidligere “topatleter”: Det bliver skidegodt med aktiv julekalender!

Endelig kommer der en julekalender, hvor børn ikke bare skal sidde på deres flade, når dem inde i fjernsynet hopper, danser og synger. Børn skal selv hoppe og danse med i den nye julekalender, “Jagten på Juleglæden”.  

julekalender_produktbillede_hvidbaggrund

Som de tidligere topatleter vi er (læs. Laus blev gymnasiemester i spydkast, og Kasper har engang driblet rundt i serie 4), ved vi, hvor essentielt det er at bevæge sig og have styr på både grov- og finmotorikken. Derfor er vi pisse glade for, at julekalenderen ‘Jagten på Juleglæden’ har valgt at fokusere på børns motorik og bevægelse.

Så her kommer lidt om kalenderen:

Katrine Bille (jeps, hende den rødhårede fra DR Ramasjangs Lille NØRD) har hovedrollen i den her julefortælling. Gennem historien møder Katrine tre forskellige dyr, der udover at hjælpe hende med at komme i julestemning også er omdrejningspunktet for julekalenderens motoriske lege, finmotoriske opgaver og fysiske figurer i skum.

Jamen, hvordan fungerer det egentligt?

Julekalenderen kan sammenlignes med et kinderæg, for den består af hele tre ting. En af delene kan købes, en anden del kan ses i fjernsynet, og den tredje del finder du på the world wide web. Dog er ‘Jagten på juleglæden’ selvfølgelig federe og meget mere spændene end et skide kinderæg.

Det der kan købes:

Julekalenderen kan blandt andet købes i Matas Pointshop, ØnskeBørn, Salling og alle landets SuperBest-butikker. Den vejledende udsalgspris er kr. 299,-, så mon ikke at den faktiske pris bliver deromkring. Og for hver solgt julekalender doneres 50 kr. til Børneulykkesfonden, hvilket er mycket bra (ja, vi elsker vores svenske fans)!

katrine header

Julekalenderen er formet som en campingvogn og indeholder en helvedes masse seje ting. Den indeholder blandt andet små dyr i skum (nej, ikke den slags skum fra ungdommens skumfester på Lloret de Mar), 24 kuverter med fortælling og illustration, klistermærker, finmotoriske opgaver, grovmotoriske udfordringer, konkurrencer med mulighed for at vinde bObles præmier og andre overraskelser samt et login til hjemmesiden www.jagtenpåjuleglæden.dk

Det der kan ses i fjernsynet:

Alle afsnit kan ses på den danske børnekanal, Boomerang, i december. At julekalenderen bliver vist i december, kommer forhåbentlig ikke som en overraskelse. Hvis det gør, kunne det godt være, at man skulle gøre krav på sine skolepenge.

Det du finder på the world wide web:

På www.jagtenpåjuleglæden.dk kan du finde en helt masse fede features, der gør julekalenderen endnu federe. Du kan blandt andet finde finmotoriske opgaver, deltage i konkurrencer om præmier fra bObles, høre musikken fra julekalenderen og meget meget mere.

Hvem står bag julekalenderen?

bObles og Børneulykkesfonden står bag ”Jagten på juleglæden”, der har til formål at styrke børns motoriske udvikling gennem fysisk, fantasifuld leg samt at inspirere til en juletid med mere bevægelse.

Salget af julekalenderen er til fordel for Børneulykkesfondens arbejde med at skabe sikre rammer for danske børn i hjemmet, i trafikken og til sport/fritidsaktiviteter. For hver solgt julekalender doneres 50 kr. til Børneulykkesfonden.

Husk, at du kan følge DaddyO.dk på Bloglovin

Kvinderne har talt - der skal du kigge hen, når de ammer!
Med BabyBjörn One kan du både pisse og hente pizza

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.