Kopholder til barnevognen

Det vigtigste tilbehør til barnevognen

SupermanJLBColorWebGlem alt om regnslag, myggenet og rangler. En kopholder er det absolut mest essentielle tilbehør til barnevognen!

Uden mad…

og drikke duer helten ikke! Og det er selvfølgelig FAR, der er helten.

Når du går tur med barnevognen, skal du naturligvis have enten læskende væske (så du ikke går sukkerkold) eller skoldhed kaffe (så øjenlågene ikke smækker i med et brag).

“Pikhud på hænderne” eller doven Lars

Hvis du er kontornusser, ligesom vi er, så har du garanteret også “pikhud på hænderne”. Dette skal naturligvis forstås i overført betydning. Vi kan med andre ord ikke holde varme ting i hænderne særlig længe af gangen, og derfor er en kopholder ganske simpelt en nødvendighed for os, når vi ruller med barnevognen.

Hvis du ikke har “pikhud på hænderne”, så er du måske bare lidt dovent anlagt. Og for de dovne, der ikke gider holde deres læskedrik i hånden, er en kopholder som en gave sendt fra himlen.

Hvilken kopholder?

3598Der findes mange forskellige kopholdere til barnevognen i mange forskellige prisklasser.

Det er svært at lave en lang og detaljeret anmeldelse af en kopholder, da en kopholder jo for helvede bare, er en fucking kopholder!

Jeg (Kasper) er dog utrolig godt tilfreds med min kopholder fra Babyjogger. Den koster kr. 200,-, så det er ikke den billigste kopholder på marked. Den store fordel ved kopholderen fra Babyjogger er, at den kan påmonteres skrå dele og stadig være vandret.

 

Kopholder fra Babyjoggerkopholder

Her ses omtalte kopholder fra Babyjogger som bl.a. kan købes på www.babytorvet.dk

Billedet har vi selv taget. Du kan finde flere billeder på vores instagram-profil www.instagram.com/daddyo.dk

NB! Indlægget indeholder affiliatelinks

Far-Tip #4 - Babynesten redder din søvn
Far-Tip #5 - Tjærecreme til bavianrøven

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.