Læsernes hemmeligheder (2. del)

Under overskriften ‘Fortæl en hemmelighed’ bad vi for et stykke tid siden vores følgere på Instagram og Facebook om at dele hemmelige historier fra livet som forælder. Vi lovede selvfølgelig fuld anonymitet, for vi er jo ikke interesserede i at udstille nogen. Men vi er interesseret i, at få et godt grin over historier, der er så pinlige, at de indtil nu er blevet holdt hemmelige.

IMG_5039

Hov, der glemte jeg vist noget…

Denne her pinlige historier har jeg efterhånden holdt hemmelig i tre år. Da min datter var en uges tid gammel, gik jeg for første gang en tur med hende i barnevognen alene. Det havde været en dejlig uge, men også en rigtig hård uge søvnmæssigt. Min kæreste var hårede ramt end jeg, da hun ammede. Derfor tænkte jeg, at hun ville sætte pris på lidt alenetid.

Vi boede dengang på Vesterbro i København, så der lå en masse cafeer i omegnen af, hvor vi boede. Efter en halv times tid tænkte jeg, at lidt sort mokka ville gøre underværker. Jeg fik placeret barnevognen udenfor en lille café og satte mig ind og bestilte en dobbelt espresso – i bagklogskabens klar lys skulle nok have været firdobbelt.

Jeg ved ikke hvordan det gik til, men jeg døsede på en eller anden måde lidt hen i den bløde sofa og vågnede først, da en cafemedarbejder spurgte, om hun må tage min kop. Lettere forvirret sagde jeg ja, tog min jakke på og gik. Cafeen lå små fem minutter fra vores lejlighed, men det var først, da jeg satte nøglen i døren, at det gik op for mig, at jeg havde glemt alt om min datter!

Fuuuuuuuuuuck, tænkte jeg! Og så løb jeg ellers så hurtigt jeg kunne hen til cafeen. Heldigvis stod barnevognen med min datter, lige der hvor jeg havde efterladt den. Mit hjerte bankede godt nok stadig i høj fart, da jeg kom hjem til min kæreste, men min mund var lukket som en østers, og jeg har stadig intet fortalt. Jeg bilder mig selv ind, at det nok er bedst sådan.

Hvorfor fanden har alle også en Emmaljunga!

For et par uger siden var jeg en svømmehallen med min søn, der er lidt over fem måneder. Det havde faktisk været en rigtig fin svømmetur, men da vi når ind i omklædningsrummet var han mere end almindeligt træt. Han begyndte at græde og skrige, og jeg blev derfor pisse stresset. Jeg stressede så meget, at jeg valgte at gå commando, for jeg kunne sgu ikke lige finde mine underhakkere.

Nå, jeg fik stort set alt mit tøj på, og vi gik ned til det rum, hvor man stiller sin barnevogn. Min søn græd stadig, og jeg svedte og stressede som en gal. Jeg fandt vores barnevognen, og fik kastet ham i voksiposen, mens jeg nærmest småløb ud af svømmehallen. Den friske luft var som sendt fra gud. Jeg fik hurtigt en nogenlunde normal temperatur, og min søn faldt til ro.

Jeg gik i omkring 20 minutter med ham, før jeg satte ham i vores have. Da han vågnede en times tid efter, var det min kone som hentede ham. Jeg kommer aldrig til at glemme hendes ansigtsudtryk, da hun kom ind med ham i Voksiposen. Hun grinede, men hun var samtidig også halvsur. Og så råbte hun: “Du havde fandeme taget den forkerte barnevogn, din forvirret idiot!”

Til mit forsvar skal det siges, at vi har præcis samme Emmaljunga-barnevogn og samme voksipose, som lå i den barnevogn, jeg havde “stjålet”. Jeg måtte traske tilbage til svømmehallen, og der mødte jeg en mor, der var alt andet end tilfreds med, at jeg havde taget HENDES barnevogn!

Et overraskende skud modermælk

Det var godt en måned efter, at min kæreste og jeg var blev forældre, at vi for første gang fyrede op for en gang lagengymnastik.

Da vi er godt i gang, flår jeg hendes BH af og går til angreb på hendes store mælkefyldte bryster. Jeg havde på en eller anden glemt, at hendes bryster netop var fyldt op med modermælk, så jeg tager godt fat i hendes bryster.

Det skulle jeg så aldrig have gjort, for jeg får åbenbart så godt fat, at jeg skyder en hård stråle modermælk lige i øjet på mig selv. Smerten var enorm stor. Det føltes som om, at jeg var blevet stukket med en spyd lige i øjet. Jeg var jo overhoved ikke klar på den hårde stråle modermælk, så jeg nåede slet ikke at lukke mine øjne.

Lad os bare sige, at der ikke var mere lagengymnastik den aften…

Du kan indsende din egen hemmelighed via formularen nedenunder!

 [contact-form-7 id=”3416″ title=”Indsend din hemmelighed. Anonymt selvfølgelig….”]

Husk, at du kan følge DaddyO.dk på Bloglovin – så går du aldrig glip af et blogindlæg!

Læsernes hemmeligheder
Kan vi lige pause livet som far?

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.