Hrbrauner vinder #Mitbarnhedder på Instagram

Vinderen er fundet: Hrbrauner, med dette billede og forklaring:

Efter en hård kamp mod blandt andet 2xOllie, to tilfælde af storm som blev til ‘Storm’, en #pjokkerding, en pisse lang beskrivelse fra @sylvest_noer og de smukkeste øjne hos Chloe fra @michellesaraelisabeth og en masse diskussioner mellem mor og far og arvede navne fra bedsteforældre og savnede personer, så er vinderne @hrbrauner med hans fantastiske diplomati  læs hvorfor her:

Når vi skal finde navn har vi en tradition hos familien B. 1) To flasker rødvin  2) Familiestyrelsens navneliste  3) veto-ret.

Så to flasker rødvin, en meget fuldt far, en MILLIARD navne senere har vi været hele følelses registeret igennem. Der er blevet nedlagt en del vetoer på navne som: – Malte (der åbenbart er en ost) – Jakob (er et papegøjenavn) – Charlie (er bare dårligt) – Og Alle navne der er krydderier, dyr eller lyde EEENDELIG er vi er begge udmattede, men glade og tilfredse. Vi er enige om Victor.  Så kom det store spørgsmål om han skulle have en mellemnavn  Jeg har altid gerne ville have mellemnavnet Urban, da min farfar og far begge hedder Urban… men fru B synes “mellemnavne er lort”  Så er banen ligesom kridtet op til en saglig og fornuftig diskussion for- og imod om Victor skal have et mellemnavn… Så vi ender med et kompromis om at Victor ikke skal have et mellemnavn (da de er lort ), men han kan vælge det senere og mor betaler navneændringen  Barnet skal hedde Victor (Urban #mellemnavneerlort) Bräuner.

#mitbarnhedder

Her er de sidste 30 deltagere!

Sådan skifter du ble - er du mand eller mus?
Sådan får du DaddyO.dk som app

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.