DaddyO.dk støtter Movember

Movembertiden er over os, og derfor er gader og stræder fulde af mænd med flotte moustaches. DaddyO.dk-redaktionen vil selvfølgelig også gerne bidrage til den gode sag, men da Laus simpelthen ikke kan gro et overskæg, og Kasper har sit røde fuldskæg for kært, har vi måtte finde en alternativ bidragsmåde.

Psssttt… nederst i blogindlægget kan du læse om, hvordan du kan vinde en awesome Movemberpræmie!

Vi er vilde med Movemberkonceptet! Vi vil vanvittig gerne være med til at indsamle en helveds masse penge til forskningen i prostatakræft, og derfor har vi indgået et samarbejde med Illux.dk.

Igen i år har de nemlig lavet seks overdrevet fede designs af legendariske mænd og deres overskæg. Motiverne er printet på 1 mm rå alu-plade, hvor man kan vælge mellem messing, bronze, guld, sølv og alu-look. Det giver et råt industrielt look med et touch af feminin elegance – der er altså både noget for DaddyO og MommyO!

Desuden kan du også vælge enten Einstein, Dalí, Chaplin, Ghandi, (Hulk) Hogan eller Selleck. Du kan faktisk også få alle seks legendariske snegle på et og samme billede!

Motiverne fås i 30×30 cm (kr. 345,-) og 50×50 (kr. 495,-). Og som bonus er den matte sorte ramme med i prisen.

50% af omsætningen til den gode sag

Vi er vilde med de her designs. Det er mandekunst, når det er bedst. Og for hvert Movember Art-produkt der bliver solgt, donerer Illux.dk 50 procent af omsætningen til Movember-bevægelsens danske afdeling.

Dette er vel nærmest definitionen på en win-win situation. Du får noget pisse fedt kunst til væggen, og samtidig støtter du en god sag. Hvis det ikke er en win-win situation, så ved vi fandme ikke, hvad er.

Give-Away på Instagram

Da vi fortalte Illux.dk om vores mange fantastiske følgere på Instagram, kunne de godt se, at vi selvfølgelig også blev nødt til at have en Give-Away. Illux.dk har derfor være pisse flinke og udloddet tre Movembermotiver til vores Give-Away. For at deltage i Give-Away’en skal du reposte følgende billede på Instagram. Du kan også finde det på vores instagramprofil!

DaddyOmovember

  • Repost billedet
  • Følge @DaddyO.dk
  • Følge @Illuxdk
  • Hashtagge #movemberdaddyO
Fars Pakkelender / Drikkekalender
Velkommen på barsel, FAR!

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.