Når IKEA > VM kvartfinale

De barske realiteter rammer som en lussing! For helvede da! Jeg gik glip af Argentina – Belgien! Min plan om at se VM kvartfinale blev skiftet ud med gylp på min polo og dårlige hotdogs – læs med her for at høre hvordan det gik til!

Gylp på poloI dag har vi været til have”fest”. Der var godt nok ikke nogen der kastede op i busken, så derfor er fest sat i gåseøjne. Til gengæld fik jeg gylp og eksplosionsopkast på min polo. Både foran og bag på. Alle synes det er sjovt, men det er allerede gået hen og blevet lige så banalt som at snakke om EM 1992, hver gang man møder en tysker.

Da klokken nærmer sig 18.15 kan jeg erfare, at Higuain har bragt Argentina foran og at prologen i Tour De France er overstået. Havefesten er slut, og vi pakker barnevognen sammen, og stopper den ind bag i bilen. I dette øjeblik er jeg sikker på, at jeg i hvert fald når at komme hjem og se anden halvleg af kvartfinalen.

Ikke BARE en VM-kamp 

Den store familieslæde bliver startet og kursen er sat mod sofaen til slik, kolde øl og anden halvleg af kvartfinalen. Men pludselig viser det sig, at vi mangler et par småting til puslebordet, så vi bliver “enige” om, at vi lige så godt kan køre i IKEA!

Jeg har set de fleste af VM-kampene – om natten sover de to andre familiemedlemmer nemlig. Så det er vel fair nok, at jeg ikke lige når endnu en kamp. Det prøver jeg i hvert fald at overbevise mig selv om.

IKEA > VM Kvartfinale

Det er her i dette øjeblik, at det går op for mig, at IKEA er større end Messi, Di Maria, Kompany og Hazard. Som min gamle matematiklærer ville sige det, så spiser krokodillen IKEA i dette tilfælde

Hvis jeg for helvede nu bare kunne bytte Grækenland vs. Japan ud med Argentina vs. Belgien i VM kvartfinalen, så ville jeg til en hver tid gøre det. Det kan jeg bare ikke, så jeg må sluge den som den er. Den kolde øl bliver byttet ud med en top-fesen hotdog i IKEA.

Og pludselig slår en tanke mig. Måske skal man bevidst droppe de indledende ligegyldige kampe for at have goodwill nok til at nedlægge veto mod IKEA under knock out-fasen i VM!? Jeg tror, at jeg kører med en plan om fire år.

Mennesketomt

Lige inden jeg parkerer bilen, når jeg at høre, at Di Maria er blevet skadet. Jeg håber ikke, at også har brækket en ryghvirvel som Neymar! Men det ved jeg faktisk stadig ikke!

Gylp på poloDa vi ankommer, er der under 50 minutter til IKEA lukker, og for én gangs skyld er der nærmest mennesketomt i IKEA. Hvis man er den narcissistiske type, er dette et plus i bogen. Især når man render rundt med gylp og opkast på sin polo.

De få der var tilbage kiggede på mig, som om de ville fortælle mig at mælken var begyndt at løbe fra mit bryst. I mit stille sind tænker jeg på Frank Hvam, der fejlagtigt prøver at bortforklare den gamle udløsning i et afsnit af Klovn og beslutter mig for at ignorere blikkende! Det vil jo alligevel aldrig ende godt.

Man skal altid, og her mener jeg ALTID, spise en hotdog når man er i IKEA, og det gjorde vi selvfølgelig også. Det er som om at brændt barn IKKE skyr ilden i dette tilfælde, for IKEAs hotdogs overrasker mig gang på gang på den negative måde!

Hvorom alting er, så fik vi i det mindste, hvad vi manglede til puslebordet og efter mit ur starter Holland – Costa Rica starter 11 min og den SKAL jeg se! God fodbold folkens!

Sut - Movember edition
Far-Tip #6 - Tipper du rigtigt?

Erik Jacobsen

says:

Haha, virkelig godt skrevet! Og ja, måske skulle man ha’ droppet de indledende kampe til fordel for kvartfinalerne, men det er jo så ikke været så mange mål 🙁

Simon Jönsson

says:

Jeg kender det godt. Børn slår alt. I det mindste kom du ikke i babysam også! Kom så Costa Rica!

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.