Projekt DaddyO.dk

DaddyO.dk er til kommende og nuværende fædre og et projekt som er sat i søen af Kasper Susaa og Laus Risby Sørensen – Vi er to drengerøve og barndomsvenner, der begge blev fædre for første gang i 2014 til henholdsvis Viggo og Arthur.

Vi skriver om alle aspekter af livet som far – lige fra de to berømte streger på graviditetstesten til gylp, lort og skrig om natten. Alt sammen med et mandetwist. Vi mener, at FAR er alt for lidt i centrum både under og efter graviditeten. Far er lige så vigtig som mor, selvom mor længe har taget patent på “at være den bedste i verden”.

DaddyO med sønner
Foto: Kaare Smith – kaaresmith.dk

Vi er ikke eksperter(!)

Vi er hverken eksperter i amning, børneopdragelse eller babyudstyr, og vi prøver heller ikke at være det. Til gengæld har vi skabt DaddyO.dk på baggrund af vores egne erfaringer, forundringer og oplevelser som fædre. Erfaringer, forundringer og oplevelser som du forhåbentlig kan få gavn af. Eller bare grine af.

Tips, information og anmeldelser

Både på vores faste sider og på vores blog-del forsøger vi at gøre livet som FAR lettere. I en afslappet og humoristik tone skriver vi om babyudstyr, fucking fedt legetøj, lortebleer og meget mere.

Vores informationer og tips er personlige, og ingen af os er uddannet indenfor børne- eller sundhedsområdet! Nu er du advaret – så hvis du mener at vi handler i strid med retningslinjer fra sundhedsvæsnet eller en anden myndighed, er du velkommen til at kontakte os – men husk at vi ikke er eksperter. I noget. Overhovedet.

Vores artikler og information er et udtryk for egne erfaringer, og et bud på hvad en portal til FAR kan omhandle. Se vores side som underholdende skriverier smeltet sammen med al den info, vi selv manglede. Den info får du her på DaddyO.dk.

Vi anmeldeler løbende det babyudstyr, vi selv bruger. Det betyder, at vi giver vores syn på de enkle produkter, de behov de opfylder og i sidste ende, hvordan de måske kan gøre livet lettere for andre fædre.

Har du ris eller ros eller bare lyst til at fortælle os et eller andet, så er du mere end velkommen til at udfylde formularen nedenfor!

Du kan også sende en mail til info@daddyo.dk

Faderlige hilsner

[contact-form-7 id=”4401″ title=”Om daddyo-kontakt form”]