Shhh… Sønnike skal sove!

Vi er normalt et par ret glade fædre, men her kommer altså lige et surt opstød. Vi hader larm! Ikke så meget den larm, som vores små krapyler selv laver (selvom den kan nu også være pænt irriterende!). Det er en helt andet slags larm, som vi er begyndt at elske at hade. 

IMG_9495

Vi har begge to valgt at bosætte os på Frederiksberg, så der er en konstant støj omkring os. Men den støj er egentlig fin nok – netop fordi den er konstant. Vores drenge sover dybest og bedst, når de er i deres barnevogn. Og det virker faktisk til, at vores drenge nyder, at der altid er summende støj omkring dem.

Det er altså ikke byens konstante summende larm, som vi pludselig er begyndt at hade. Den elsker vi på et eller andet niveau. Det er tværtimod den pludselige larm, som vi hader.

Og hvorfor hader vi så denne pludselig larm så inderligt? FORDI DEN VÆKKER VORES DRENGE!

Selvom den pludselige larm varer i mindre end 10 sekunder, så er det rigeligt tid til at vække de små basser fra deres dybe skønhedssøvn (og den har de virkelige brug for med de fædre, de har #farjoke).

Og når drengene bliver vækket uden at være udhvilede, så bryder helvede løs!

I ren afmagt har vi lavet en liste over den larm, vi hader allermest

  • Alle former for udrykningskøretøjer – Vi er jo godt klar over, at de er nødvendige. Men de kan sgu da godt lige skrue ned for sirenerne, når de passerer en barnevogn!
  • Lastbiler der bakker – Skal den bib-bib lyd virkelig være så høj!?
  • Tunede knallerter – Come on, tunede knallerter!? Det er sgu da et levn fra 90’erne. De er mega nørdede, de larmer, og så de vækker vores små basser!
  • Flaskecontainere der tømmes – Det er jo helt vildt så meget, det larmer, når weekendens Bourgonge-vinsmagning skal hældes i skraldebilen. Så drik dog noget bag-in-box, for helvede!
  • Mennesker der råber – Hvad skal alt det råberi til for? Mobiltelefonen er opfundet. Så hvis i ikke kan høre hinanden, når i taler med normale (sagte) stemmer, så foreslår vi, at I ringer til hinanden.
  • Børn der leger – Ja, ja, vi er udmærket klar over, at det på et tidspunkt bliver vores egne drenge, der løber og leger. Men børn larmer jo bare for sindssygt, når de leger. Og skal de virkelig losse bolden ind i muren hver gang?!

Hvis du også hader den pludselig larm, er du mere end velkommen til at komme med bidrag til vores liste i kommentarfeltet.

Husk, at du kan følge DaddyO via Bloglovin’ – så går du aldrig glip af et blogindlæg!

Den dejligste morgen i 100 år...
Far-Tip #11 - Brug Byens Brosten!

says:

Åh kender det! Her skal pedellen altid i gang med græsslåmaskinen, når junior er lagt ud i barnevognen.. Eller også kommer der en eller anden Brian susende forbi med nedrullede vinduer og den allermest frygtelige dunke-dunke musik! Argh, hader det!

says:

Hvordan kan vi glemme græsslåmaskiner!? De er virkelig forfærdelig larmende, og de brager altid afsted, på det helt forkerte tidspunkt. Og ja, Brian’er med tårnhøj bas er også frygtelige 🙂

says:

Jeg har ingen børn der kan vækkes, men gud hvor jeg dog hader Hjemmeis, det er som om man skal høre på den klokke i en time i streg når den er rundt i kvarteret, for slet ikke at nævne hvor latterligt højt det er når man står udendørs og de kommer forbi. Ssssssh Hjemmeis – bare sssssh…

says:

Uha, Hjemmeis-bilen er virkelig også forfærdelig larmende! Men er der ikke udsolgt, når den ringer med klokken 😉 Det fik jeg da fortalt af mine forældre, da jeg barn…

says:

He He, har taget mig selv i at tænke det samme om i hvert fald 4 af punkterne på listen. Men har heldigvis i sekundet senere tænkt, hold op hvor er du en sur kælling nu, de kan jo ikke vide dit barn sover!
Men kan da lige tilføje cyklende teenagere med en mobil, der spillede så højt, at jeg lige måtte dobbelttjekke at de ikke cyklede rundt med en gettoblaster.

Mange hilsner
Ditte

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.