Solbriller – Rayban

Rayban – Clubmaster og Aviator

Rayban Clubmaster Far solbrillerDer findes næsten intet så lækkert som at rulle en afslappende tur med barnevognen, når lillepigen/lillemanden lige er slået ud af mælkehammeren.

På barnevognsturen er de rigtige solbriller noget af det allermest nødvendige. Først og fremmest bliver du 50% mere cool med solbriller, og derudover skjuler solbrillerne også dine søvndrukne øjne, der kun lige akkurat holdes åbne af dit massive kaffeindtag.

..og hvis du er født i årene efter 1986, er der stor sandsynlighed for, at din far kan takke Tom Cruise for forspillet.

Når film med Tom Cruise bliver den afgørende faktor

Vores suveræne favorit er de helt klassiske Rayban Clubmasters, som blev verdenskendte da Tom Cruise bar dem i filmklassikeren Rain Man fra 1988. Men vi er absolut også glade for Aviator-modellen.Tom cruise Aviator

Mange vil måske også mene at Tom Cruise udødeliggjorde Aviator-modellen med sin (til dato bedste) optræden som Maverick i Top Gun fra 1986. En ting er i hvert fald sikkert: Tom Cruises optræden og udseende fik æggestokke verden over til at gå amok, og hvis du er født efter 1986, er der stor sandsynlighed for at din far kan takke Tom Cruise for forspillet.

Summasummarum: Rayban er den ukronede verdensmester i successfuld product placement, og det er fandeme noget, der virker!

Top 4 over bodystockings
Far-Kop

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.