Sponsorerede produkter og affiliate links

Visse af de produkter, som vi brugeranmelder på DaddyO.dk, er sponsoreret af virksomheden bag produktet eller en webshop, som fører produktet.

Det er essentielt for os, at vi altid giver en reel og præcis beskrivelse af vores oplevelser af de produkter, vi brugeranmelder. Vi anmelder udelukkende produkter, som vi mener, har relevans for vores læsere og målgruppe.

Hvad er et sponsoret produkt?

Et sponsoreret produkt er et produkt, som en virksomhed har valgt at lade os benytte til test, uden at vi har omkostninger i forhold til brugertesten.

Hvorfor sponsorerede produkter?

Vi prøver så vidt muligt at omfavne hele far-universet. Vi giver far-tips, vi leverer huskelister til hospitalet, vi poster om det daglige liv som far, vi laver brugeranmeldelser af forskellige produkter og meget mere.

En stor del af dette univers drejer sig, hvad enten man vil det eller ej, om produkter til babyer.

Har I nogle forpligtelser, når i brugeranmelder et sponsoret produkt?

Nej! Vores brugeranmeldelser er altid 100 procent ærlige, og vi forpligter os aldrig til at være positive eller uærlige omkring et produkt. Det skal samtidig siges, at der endnu ikke er virksomheder, som har forsøgt at lægge ord i vores mund.

Hvad er affiliate links?
Via affiliate links får vi en mindre kommision, hvis du køber produktet via DaddyO.dk. Det er væsentlig at slå fast, at vi kun skriver om produkter, som vi mener, at vores læsere vil kunne få gavn af.

Kan man se, om produktet i en brugeranmeldelse er sponsoreret, eller om siden indeholder og affiliate links?

Ja, det kan man. Hvis produktet i en brugeranmeldelse er sponsoreret, eller hvis siden indeholder affiliate links, vil det altid fremgå i bunden af siden. Gennemsigtighed er ligesom ærlighed meget vigtigt for os.