Termokrus

Før vi blev fædre, havde vi intet problem at snige en lur ind i løbet af dagen. Men nu hvor vi er blevet fædre (og vi er dobbelt så trætte som førhen), kan en lur i løbet af dagen sjældent lade sig gøre.mand

Derfor er koffein en essentiel del af vores hverdagen, og hvis du har læst vores Top 3 – de mest koffeinholdige drikke, så er ved du, at kaffe er en af de mest koffeinholdige drikke på markedet.

Problemet

Priserne på kaffe to-go er latterlige. Så hvis du vælger at købe to-go kaffe dagligt, vil du hurtigt gå bankerot, medmindre du er i familie med Hr. Møller (Mærsk).

Alternativt kan du brygge en kop kaffe hjemmefra. Men det er bare møghamrende besværligt, at balancere med en skoldhed kop kaffe, mens du skubber lillepigen eller lillemanden i barnevognen.

Løsningen

Vi ved, at den her løsning er simpel. Men vi gider altså ikke, at opfinde den dybe tallerken, når den nu engang allerede er opfundet.

Løsningen er, at investere i en termokop. Vores personlige favorit er Bodums termokop. Denne termokop kan erhverves for kr. 279,79,- eksl. levering hos Magasin. Selvom det ikke er billigt, så er det en engangsinvestering. Og den vil altså hurtigt blive tjent hjem! Ideen med et termokrus er, at du kan holde på det, uden at du brænder fingerne, og da der også er låg, skal du heller ikke bekymre dig om at spilde din dyrebare koffein.

Rejsekrus

Bodums termokrus har en kapacitet på 0,35 liter, så der er altså plads til en god gang koffein. Derudover fungerer termokruset også som en stempelkande, hvilket betyder mindre opvask og rengøring – DaddyO.dk likes!

Du kan erhverve termoskruset i en række forskellige farver. Vi tænker dog, at du vælger den i off white, da den klart er den mest maskuline.

Læs også!

Posts not found

Far-forberedelse? - Fokuserer man på det rigtige?
Vinderen af vores "Vismigditbaggrundsbillede" på Instagram

Skriv din kommentar her

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.